am instlat bootcamp , am pus windows XP si am instalat CD ul cu drivers de la Bootcamp dar ISIGHT este vazuta ca USB device si nu merge in messenger sau alte treburi.Functioneaza doar dc dau click pe USB device !!
am instlat bootcamp , am pus windows XP si am instalat CD ul cu drivers de la Bootcamp dar ISIGHT este vazuta ca USB device si nu merge in messenger sau alte treburi.Functioneaza doar dc dau click pe USB device !!
o idee ceva ?? a mai patit cineva ?
iSight a fost pe lista de probleme ale driverelor create de bootcamp. Nu spui ce versiune de bootcamp ai, ultima e – parcă - 1.4 beta și, zice Apple, deja include drivere pt Vista și nu mai zice de problema cu isight de la început. Deci: ai creat driverul cu ultima versiune de boot camp au ba? Dacă e ultima versiune și tot face, înseamnă că încă nu au rezolvat necazul.
Nici la mine nu a mers iSight-ul in windows cu ultima versiune de bootcamp,ba mai mult nu am avut nici sonor,toate driverele instalate corect de pe cd-ul facut de aplicatie.Oricum am testat ce am vrut,adica un nfs (underground 2) si mergea cu detalii maxime de rupea,curios pentru o placa integrata cu 64 rami shareuiti.
driverele puse , tot instalat !! NU VREA sa mi vada camera in YMESSENGER deloc ! O VEDE IN MYCOMPUTER ca USB VIDEO DEVICE si atit
! mentionez ca am WINXP SP2 , dc merge la cineva il rog sa posteze !
Probleme cu iSight în Windows au fost de la bun început, fiind - de altfel - prezentate chiar de Apple la rubrica Boot Camp. Probabil încă persistă unele. Nu am Windows instalat și nici nu-l voi pune pe macbook, așadar poate e altcineva care știe vreo rezolvare.