eugeniu ... nu-ti inteleg aroganta ... ma iei la misto ?
Burebista ... stiam de treaba aia ! ... vb aia, le-am folosit ani de zile pe PC , dar cand am trecut pe mac cu programele, m-am lovit de treaba asta. Nu vrea sa-mi exporte decat in format Quicktime . mov ! ... :-s ... poate cineva care are Premiere poate sa-mi raspunda la intrebare.
Exista posibilitatea, sa se puna la indoiala faptul ca am licenta ? ... De accea nu primesc nici un raspuns cel putin mai detaliat ?! ...
Sa-mi spuna cineva ceva ... Ca se poate demonstra imediat si treaba cu licenta, no problems there.
Nu pune nimeni la indoiala nimic, poate doar nu stie nimeni raspunsul la intrebare. Eu unul de exemplu n-am vazut ruland niciodata programele alea doua de care vorbesti tu, la alte m-as mai pricepe, zic eu.
:( ... imi pare rau. Final Cut, mi s-a parut prea scump pentru ce-mi ofera. Sa nu mai vorbim de faptul ca After Effects este mult mai puternic si mai bun decat Motion. , Ce are mai bun este Soundtrack Pro , care cred eu, este mai bun decat Soundbooth.
Sper sa se gaseasca cineva care a folosit Premiere pe mac, sa-mi spuna cum rezolv aceasta “problema”
in primul rand… motion… e cam mult peste si destul de altfelo rupe aftereffects… asta din ce am vazut eu , dar daca tu ai alta parere…
in primul rand , de ce iti trebuie avi? ce vrei sa faci cu el… si ai neaparata nevoie sa fie avi?
in al doilea rand… e cam ciudat sa nu poata exporta avi… ce-ar fi sa te uiti prin help… search… si sa citesti pe-acolo… sunt sigur ca in 2-3 ore de citit sigur gasesti rezolvarea…
in al trielea rand… daca exporta mov… nu poti sa il faci avi din quictime… sau sa il faci mov in DV si ii schimbi terminatia… desi nu prea cred sa mearga. incearca totusi sa il exporti asa cum vor ei, dar DV sau necompresat. Apoi ii pui terminatia avi… si s-ar putea sa mearga. Dar eu cred ca poti sa exporti avi…
Comanescu ... Mai bine te abtineai ... Nu vreau sa intru in detalii, si nici sa creez flames. Dar se pare ca ma subestimezi.
Nu mai insist cu nnici un help
Daca inveti 100% atat Motion cat si AE, si apoi faci o comparatie cat de cat obiectiva vei vedea ca Motion are fetures pe care AE inca le viseaza, chiar daca acesta din urma este veteran in compositing.
Cat despre exportul de avi, nu ai specificat de care avi…. AVI este ca si MOV un “container” media. OSX in partea pe AV este bazat pe quicktime, care daca ai varianta pro, poti exporta/converti inclusiv video in container AVI. Bine ... daca vrei DivX sau mai stiu eu ce 3rd party codec, la care daca nu ai componentele necesare in libraria QT, “stai pe bara”.