Software mioritic in beta
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

La frameaway.dv8.ro gasiti noul meu proiect de omorat timpul liber.

Orice pareri sau sugestii sunt binevenite.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

... si cum pot taia o poza?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Prima parere este ca chiar aveam nevoie de asa ceva. Arata profesional si este usor de utilizat. Keep it up!

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

@dacuBurebista

Cu alta aplicatie. de ex Preview.

Faci un frame, faci FrameAway transparent la mouse (Ctrl + Mac + T) si pe urma tai din alta aplicatie.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

asa!...
red face

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Cind pui 1.3 pe site? Acolo e tot 1.2 smile

Si ce jucarii de GIS ai tu pe Mac?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
alxx - 05 Septembrie 2007 06:31 PM

Cind pui 1.3 pe site? Acolo e tot 1.2 smile

Si ce jucarii de GIS ai tu pe Mac?

Merci, am uitat sa updatez link-ul…

Ref la GIS, incepusem sa scriu un tool de organizat/parsat SHP-uri dar n-am timp de el.
Vezi poza.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

ok, daca vrei sa faci un program macar fa-l ca lumea nu de pomana. deschide poza, aplica cropul, save as.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
diciu - 05 Septembrie 2007 06:38 PM

Ref la GIS, incepusem sa scriu un tool de organizat/parsat SHP-uri dar n-am timp de el.
Vezi poza.

Interesant. Desi nu stiu exact cam ce-ai putea face cu el :) De la tine acasa pina la job nu-s decit vreo 18 pasi…

Oricum, daca tot te-ai apucat sa sapi in bibliotecile alea de HUD, de ce nu faci un hideable HUD RSS reader? Care sa apara cind pui mouse-ul pe o margine de ecran or something… Dupa parerea mea, cea mai mare problema la RSS readers e ca-s prea departe—prea multe chestii trebuie sa fac pina ajung sa citesc ceva. Cred ca Bog, in perioada lui de-acum 4-5 ani de zile cind era cel mai mare consumator RSS din sistemul solar, ar fi fost de acord :P

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
alxx - 06 Septembrie 2007 01:38 AM
diciu - 05 Septembrie 2007 06:38 PM

Vezi poza.

Interesant. Desi nu stiu exact cam ce-ai putea face cu el smile De la tine acasa pina la job nu-s decit vreo 18 pasi…

Oricum, daca tot te-ai apucat sa sapi in bibliotecile alea de HUD, de ce nu faci un hideable HUD RSS reader? Care sa apara cind pui mouse-ul pe o margine de ecran or something… Dupa parerea mea, cea mai mare problema la RSS readers e ca-s prea departe—prea multe chestii trebuie sa fac pina ajung sa citesc ceva. Cred ca Bog, in perioada lui de-acum 4-5 ani de zile cind era cel mai mare consumator RSS din sistemul solar, ar fi fost de acord raspberry

Pai eu nu consum RSS si n-as avea rabdare sa fac un tool doar pentru altii.

Ref la HUD, framework-ul se cheama iLifeControls si e foarte usor de folosit - poate vrei sa-l folosesti din bridge-ul ala Ruby/Cocoa grin

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
diciu - 06 Septembrie 2007 01:44 AM

Ref la HUD, framework-ul se cheama iLifeControls si e foarte usor de folosit - poate vrei sa-l folosesti din bridge-ul ala Ruby/Cocoa grin

Foarte tare, nici n-am stiut de RubyCocoa. Ia sa incerc si eu sa vad daca se prinde ceva de mine…