Ca eu nu am gasit in Bucuresti decit la niste preturi nesimtite, cu tot cu casti sau cu camera web. Iar la coloane la Universitate nu prea stiau cu ce sa maninca…
Nope, cel mai probabil cauti unde trebuie. Eu am gasit la diverta cu 1,5-2 milioane, sunt scumpe rau. Poate de afara sa se indure cineva sau o comanda pe net…
Ba da, e intel si are acelAUDIO IN/DIGITAL AUDIO IN PORT so that I could connect a line-level microphone, daca e sa ma iau dupa manual, dar nu functioneaza sau nu ma pricep eu sa-l fac sa mearga.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
ar fi si un microfon Logitech USB pe la 80 de roni insa cred ca o sa recurg la niste casti recomandate aici
E vorba de
MediaTech - info produs si aici e un pret
sau
Conceptronic info produs
Da doamne sa mai fie in Cora ca pe price.ro sint mai scumpe…
Ma mai gindisem si la o varianta de a cumpara un headset bluetooth (sa zicem plantronics, pe la 90 ron) si un adaptor USB-bluetooth (cam 40 ron); solutia asta iti da si libertatea de miscare
sau
la o placa de sunet USB (gen stick) care sa se invirta pe la 130 ron(Icemat sau TurtleBeach)
Ba da, e intel si are acelAUDIO IN/DIGITAL AUDIO IN PORT so that I could connect a line-level microphone, daca e sa ma iau dupa manual, dar nu functioneaza sau nu ma pricep eu sa-l fac sa mearga.
Tocmai ăla e șpilul: “line-level microphone” - adică un microfon care scoate un nivel al semnalului mai mare decât microfoanele de doi lei disponibile penru PC-uri. Nu știu unde găsești așa ceva, poate doar vreo sculă profi, dar astea ieftine de PC nu merg.
Un sfat!
Cumperi o mini placa de sunet pe usb,e mare cat un pen,costa 33 lei si bagi in ea orice casca cu microfon gasesti!Pe orice Mac functineaza incredibil…
Personal folosesc asa ceva pe un Mac quicksilver!
Ca eu nu am gasit in Bucuresti decit la niste preturi nesimtite, cu tot cu casti sau cu camera web. Iar la coloane la Universitate nu prea stiau cu ce sa maninca…
Am încă pe undeva un microfon Apple, de pe vremea cînd la un mac se putea conecta NUMAI un microfon Apple. Nu că mufa era altfel, era vorba de impedanță. Nu l-am mai folosit de ani buni, căci am mac-uri cu mic încorporat (pe lîngă cele din zid, desigur), dar promit să o fac zilele viitoare. chiar, o merge la macmini intel?
Un sfat!
Cumperi o mini placa de sunet pe usb,e mare cat un pen,costa 33 lei si bagi in ea orice casca cu microfon gasesti!Pe orice Mac functineaza incredibil…
Personal folosesc asa ceva pe un Mac quicksilver!
Unde găsesc și eu o placă d-asta de sunet. Am căutat pe la magazinele astea mai mari…dar n-am găsit. Poate îmi scapă ceva și ști tu vre-un link
Unde găsesc și eu o placă d-asta de sunet. Am căutat pe la magazinele astea mai mari…dar n-am găsit. Poate îmi scapă ceva și ști tu vre-un link
La Universitate la “coloane” - o chestie mică albastră cu o mufă USB într-o parte și 2 intrări de jack în cealaltă parte. Am mai întrebat de ea pe forum dar altcineva a zis că este oribilă calitatea sunetului la ea.
Eu mi-am luat anul trecut un microfon pe USB, cred ca de la Diverta, Plaza Romania. Marca Trust, a costat sub 100 roni; calitate… aproape decenta. Il folosesc, rar, la voice over in filme.
Am încă pe undeva un microfon Apple, de pe vremea cînd la un mac se putea conecta NUMAI un microfon Apple. Nu că mufa era altfel, era vorba de impedanță. Nu l-am mai folosit de ani buni, căci am mac-uri cu mic încorporat (pe lîngă cele din zid, desigur), dar promit să o fac zilele viitoare. chiar, o merge la macmini intel?
Nu ştiu, dar, de curiozitate (imi ofer miniul ca subiect de studiu), putem verifica.
[ Modificat: 09 Septembrie 2007 04:33 PM de alin ]
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
se pare ca iar nu citeste nimeni ce zic eu….
pe linkul cu USB stick (Icemat) scrie : Icemat Siberia USB Soundcard is officially certified by Apple
E adevarat insa ca nu e 30 roni….
BTW, mi-am luat castile recomandate de psergiu (Conceptronic de la Cora, s-au mai ieftinit, sint 50 ron); sint ok
Microfonul este suficient de sensibil a.i. sa se auda si de la vreo 2m cu castile lasate pe birou si iesirea pe boxe
Tot la Cora am vazut si un USB sound stick la 30 ron.
Numai sa nu fie cum zice psergiu:
altcineva a zis că este oribilă calitatea sunetului la ea.