S-au batut multe taste… pe acest subiect…. Mi-am zis ca nu strica cateva precizari care, daca au fost facute, rog sa se stearga acest post:
- Primul lucru care trebuie stiut e ca exista f multe versiuni de OS X pe PC.
- Al doilea… procesorul conteaza enorm. Ultima versiune e conceputa pentru procesoarele cu SSE3 - aspect ce descalifica 90% din procesoarele de pe la noi.
* Deci…. cine are procesor cu SSE3 si versiunea corecta de OS X are o performanta decenta.
- Exista posibilitatea de obtinere de performante bune si pe un procesor cu SSE2 daca se instaleaza ultima versiune care are aplicata si patch-ul corespunzator. Deci daca SSE3 nu se poate - performanta maxima - se poate si cu SSE2 - peformata buna.
* Driverele sunt care sunt, dar de la o versiune la alta si datorita suportului third party ... se sta din ce in ce mai bine. Versiunea care o detin, am drivere si pentru Nforce… deci nu e exclusiv pentru placi cu chipset Intel.
——-
Pe laptopul meu Centrino, in ultima versiune pe care am instalat-o, am drivere care functioneaza f bine la:
Video - Radeon 9700 max 1024x768x32 (din pacate nu rezolutia nativa a display-ului) | Sunet - AC ‘97… | LAN - Realtek | DVD-RW Panasonic | Bluetooth (mai bine ca in Windoz) | Firewire | PCMCIA |
Nu-mi vede: infrarosul, card reader-ul, modem-ul, wireless-ul, acumulatorul (in versiunea asta, in altele da)
—————————————
Peformante?
Pai pot sa joc Unreal (jocul meu preferat) la aproximativ 30 FPS (adica f jucabil, 1024 high), pot sa ma uit la filme, si astept sa apara si versiuni universal la softurile care inca nu sunt suportate de Rosseta.
Viitorul suna bine….
—————————————-