acum imi merge impecabil OSX-ul zic eu! probabil k intro buna zi voi reusi sa fac si sunetul si sa schimb refresh-ul! nu ma grabeste nimeni si nimik! :D oricum imi face placere sa incerc :D
Bre - a gasit omu’ un motor de mertzan ieftin pe dc++ si e placerea lui sa-l puna pe dacie. Nu se pupa bine cu cutia de viteze dar’ omul are rabdare si asteapta sa scoata un maestru in ale strunjirii o reductzie/flansha pe care sa o puna si sa ii mearga (cat o tzine si cutia)
Te pui cu hobby-ul omului ?
Bai… Darie e prieten cu mine, chiar ma bucur ca ii merge OS X, dar.. una e cand ai o uzina langa tine si noaptea cand vrei sa lucrezi.. nu poti de zgmot(ba chiar risti sa tragi curent la sale) si alta e cand ai pe birou o conserva metalica cu un mar confiat, muscat ) care.. culmea.. .nici nu ii simti prezenta.
Si scuza-ma… prefer sa instalez OSX in 15 minute(da atata dureaza) si sa mearga tot de la bun inceput, decat sa ma chinui… dar… NU TE PUI CU HOBBY-URILE, si nici NU TE C*CI IN GUSTUL OMULUI.
Daca imi dati voie, e si o chestie de bani. Eu ma consider fericit ca am cumparat in doi ani doua macuri. Dar, pina in 2003, imi ardea buza dupa unu’ si credeam ca n-o sa apuc. Imi luasem prin 2000 un imac G3, cu 300 para (si pe care l-am vindut), dar nu mergea X-ul pe el, neam! Asa ca eu cred ca e bine daca oamenii viseaza la mac. Astea-s vise frumoase, e pacat sa le risipim. Nu conteaza ce ai pe capota, important e motorul: asta e sistemul de operare! Mac inseamna si inovatie hard, dar in primul rind o interfata cu fata umana!
1. calculatorul meu nu este galagios chiar deloc! (deci nu poate fi comparat cu o uzina sau cel putin sunetul p care il scoate nu ma deranjeaza)
2. OSX-ul imi ia 15-20min la instalare acum! pentru ca prima oara l-am lasat sa instaleze absolut tot adik ceva in genu 4-5GB
3. Problema in mom de fata este ca am versiunea 10.4.1 deci nu am driveri d sunet si video dar problemele se rezolva in5minute cel putin atat mi-a luat la rezolvarea problemei cu placa video!
ceea c vreau eu sa spun este ca in momentul in care OSX 10.4.4 va fi spart nu or sa mai existe astfel de probleme! oricum dak voi avea niste banuti de aruncat si nu o sa am ce face cu ei :D puteti fi siguri k o sa imi iau un mac!
tudor daca imi spui cum sa fac testele adik c programe sa iau pt testare cu cea mai mare placere ajut! mentionez ca nu am sunet inca da nici nu mam chinuit! :D din pacate nu am internet acasa deci nu am timp prea mult sa stau sa caut solutii.!
Momentam ma joc cu Fireworks si cu Dreamweaver si cred ca maine o sa bag si Photoshop CS2 si probabil ultimul Office! eu sunt sincer multumit d el cel putin nu ma asteptam sa se miste asa d bine! oricum tre sa mai umblu un pik la driverii video pt k vad unele mici intarzieri de raspus uneori!
“System Requirements: Mac OS X 10.3 or higher” cred ca asta este o problema momentan! oricum pana in weekend fac cumva sa instalez 10.4.3 si vedem atunci oricum downloadez acum xbench
=)) dumnezeule bou sunt nu vazusem bine! :D deci diseara sper sa ajung acasa si fac testul si dak e maine vin cu rezultate poate il ia p domnul buga sa-mi tina companie :D la test!
Rezultatele testului xbench.com obtinute pe MacOs 10.4.1 x86 le gasiti >aici</a>.
Am obtinut 35 puncte fara accelerare video (doar VESA), si cu un hdd Maxtor de 7200rot/min cu 2 Mb buffer.
Acu o sa-mi instalez 10.4.3 ... revin cu detalii.
/later
Am instalat 10.4.3 x86 (in 35 min, fara drivere imprimanta si traduceri in diferite limbi) si spre uimirea mea am obtinut 40,23 puncte. In plus merge si sunetul ... doar intr-o casca, ce-i drept :D
Rezultatele testului le puteti vedea >aici</a>
/later
Safari zboara pe internet ... mi se pare foarte rapid ... pacat ca nu are taburi
iTunes imi canta prea rapid melodiile ... mult mai rapid decat trebuie
Era sa uit ... cu ce soft pot sa fac screenshoturi in macos?