1 din 2
1
Tastatura Wireless
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 07.03.07

Ce spuneti ,colegi in Mac ? merita achizitionata o asemenea tastatura mutimedia pentru un Mac?
Are ca drivere IntelliType Pro 6.0 si repectiv IntelliType Pro 6.1 for Mac

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

blasfemie!...

chiar ai nevoie d asa ceva?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

daca nu-ti place stilul minimalist impus de apple, chiar ca e buna aia.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Nu știu dacă MS a scos drivere Universal pentru tastaturi & mouse.

Hint: Driverul lor de mouse îți remapează butonul din mijloc (click pe rotiță) ca tot felul de prostii dar nu ca Button 3 cum e implicit. Așa că dacă ai ceva programe sau jocuri care îl foloseau ... pa-pa ... nu-l mai ai.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu comentez cum arata tastatura aia, ca nu e treaba mea. Dar esti convins ca merg toate acele butoane multimedia si pe Mac? Daca da, ia-ti-o.

Eu insa de abia astept sa vad pe viu si sa testez noile tastaturi de la Apple (cu cele vechi, chiar daca arata excelent, nu prea ma impac).

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

D-lor
Aflati cu surprindere ca am achizitionat acea tastatura,din urmatorul motiv! A’mea cea originala s’a colmatat,raspundea greu la comenzi si inca nu am gasit acea cheita speciala sa o defac si sa o curat ... am dat pe cea noua 106 lei garantie 3ani! am instalat’o ,si surpriza !!!! pot controla tot macul cu “EA”
Mutimedi control total Mail entourage la fep i tunes control complet,my documents,my pictures,my music toate au deschidere instantanee..butoane directe pt help,undo,redo,new,open,close,reply,fwd.send,spell,save,print.prtscn.sysrq,pause,break,flock
Apoi butoane directe de media,mail,web/home,si suita apliatiilor messenger
butoane pt calculator matematic direct,log off, sleep,on of computer in plus o poti configura dupa trebuinta fiecarui utilizator,va spun sincer nu ma asteptam la asa ceva!
Mousul isi face traba ca un mous nativ de mac ,clic cu schimbare de ecrane scroll,clic stanga & dreapta etc

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.03.07

sa o stapanesti sanatos..si mie mac mini-ul imi vede “cu succes” logitechul G11 plug&play;(sechele de win)..fara modul gamer ..pe care nu l-am incercat inca(nici pe win nici pe mac)

Semnătură 

mc721

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pai atunci cred ca cineva incepe si scrie un articol in wiki despre aceasta compatibilitate nesperata intre coolness-ul de gheata apple si flacarile iadului de la microsoft.

Ce zici lica, te incumeti? Daca da, cand ai un draft zici, si-ti dam drept de edit in wiki.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

De ce esti rautaceos!?
Eu am incecat sa spun si la altii ca merg bine unele chinazarii! O tasta Apple wireless ma costa pe putin 300lei !

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Am citit postul lui huk de vreo șaișpe ori și nu am văzut răutate deloc. Dacă e….... ori e cea mai fină ironie și nu m-am prins, ori sînt prost ca o pungă de ciocane și nu m-am prins.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Auoileu… da un search pe forum si o sa vezi ca ultimul lucru din lume pe care il vroiam era sa fiu rautacios. Chiar te invitam sa participi cu experienta ta ca si altii sa stie. Asa se intampla de fiecare data cand cineva experimenteaza ceva.

Arunca un ochi si in Wiki. N-am vrut sa te jignesc cu analogia mea, dar daca am facut-o imi cer scuze!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

putin offtopic
multumita lui Aoleks, am intrat azi in posesia a doua tastaturi noi Apple cu fir, aluminiu. E o senzatie ciudata alaturi de Mighty Mouse, pare din alt film.
Ergonomia, cu toate ca ziceam ca cea de la PowerBookul G4 sotiei nu poate fi depasita, se pare ca este… Introducerea de noi taste multimedia si schimbarea pozitiei pentru dashboard/widgets nu mi se pare extrem de deranjanta, drept e nici nu le prea foloseam inainte. E si extrem de usoara fata de modelul anterior. Astea, la cald, impresii…

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
lica - 07 Septembrie 2007 01:32 AM

De ce esti rautaceos!?
Eu am incecat sa spun si la altii ca merg bine unele chinazarii! O tasta Apple wireless ma costa pe putin 300lei !

Dacă merge și ești mulțumit, și-a atins scopul. Să o stăpînești sănătos.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
methodine - 07 Septembrie 2007 02:18 AM

Ergonomia, cu toate ca ziceam ca cea de la PowerBookul G4 sotiei nu poate fi depasita, se pare ca este…

Asta a fost si banuiala mea cand am vazut cum arata noile tastaturi. De abia astept sa le probez.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dar am si eu o intrebare, de unde ati scos 300 de lei pentro o tastatura noua Apple? Aha, una wireless! Da, scump!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Frumoasa tastatura!

De test, am pus un jaf de maus A4Tech optic pe Mac si cand apas pe scroll imi arata dashboard-ul. Fara drivere, fara nimic.
Ca tot e vorba, unde gasesc si eu o cheie de-aia inbus sa fac o tastatura bucati? Setul standard de chei are una mica, dar astia de la Apple o au si mai mica!

1 din 2
1