Cineva m’a intrebat ce multifunctional pt Mac’ul sau sa’si cumpere..
Recomand cu succees, HP OFFICEJET 6110 ALL-IN-ONE
PRETCU TVA 190LEI IN IASI LA NERA COMPUTER SRL
iaca poza
Are port de retea sau merge doar pe USB? Are mufa telefonica, adica stie sa trimita/primeasca faxuri? Vad ca pe panel scrie FAX dar am mai vazut HP-uri care se vind fara partea de telefonie… Eu am dat 200 de lei pe o imprimanta Xerox cu port de retea, fara scanner si fara fax… sper ca nu-mi dai peste nas cu oferta asta
Cineva m’a intrebat ce multifunctional pt Mac’ul sau sa’si cumpere..
Recomand cu succees, HP OFFICEJET 6110 ALL-IN-ONE
PRETCU TVA 190LEI IN IASI LA NERA COMPUTER SRL
iaca poza
Un raspuns,
Da are fax,6 memorii telefonice,poti suna si vorbi de pe ea .lin intr,lin esire,ADF,copiator,scanner,imprimanta,a fax e si color si B&W, etc…
Va rog uitativa la ce poate,pe net (nu am rabdsre sa’i scriu toate caracteristicile
Inafara ca e cam marisoara ,altceva nu gasesc rau la obiect!
Ah, revin
Conexiune pe USB,cartuse hp 56 negru,57 color si pt foto pe hartie fotografica se scoate 57 si se pune 58!
Consumabile ieftine,faci refilul acasa cu sernga,direct intepand prin eticheta,nici nu se cunoaste!
Iar pe adf ,pui teancu de documente si le ia pe rand la copiat automat,fara sa le scimbe ordinea,le intorci si face verso!
Un MINUS modelu asta in regim de imprimanta nu face fata verso automat,are loc dar nu e dotata cu respectivul dispoxitiv! deh la banii astia!