+ Nu stiu voi cum credeti dar eu tare as vrea sa pot edita posturile mele indiferent de timpul decurs de la post. Nu intodeauna observam greselile sau chiar ne da o erare cand incerci sa postezi si tu crezi ca nu ai postat pana la urma nimic….cand te trezesti ca ai apasat tastele aiurea…ca nevasta urla daca lasi si becul noaptea ( asta daca nu ai laptop ). Imi explica cineva care a fost rationamentul care a schimbat setarile precedente ? Stiu ca sa discutat multe pe tema asta dar chiar e asa de greu sa ne lasati butonul ala de edit ? Cheers +
Rationamentul a fost ca ce se scrie pe forum sa ramana, indiferent daca cel care a scris s-a suparat si vrea sa-si editeze toate mesajele pe care le-a scris vreodata.
2. La vanzari/cumparari, anunturile sa fie dovada ca ce s-a ofertat a ramas si nu ca anuntul a fost schimbat, dupa.
3. In flames (mult mai putine acum, as adauga), mesajul initial ofensator ramane (pana il sterge adminul), nu exista posibilitatea sa spui ca eu n-am zis asta, n-am scris nimic.
4. S-a eliminat situatia in care mesajul nou cu quote arata altceva decat mesajul initial.
5. Poate cel mai important, ceea ce se posteaza e proprietatea administratorilor acestui forum, chiar si autorul a renuntat la acest drept conform regulamentului, de ce ar mai avea dreptul de a sterge orice?
6. Ai 15 minute de edit, suficient sa corectezi micile greseli. Daca e noapte, esti obosit, berea graieste, poate ar fi mai bine sa te culci in loc sa scrii pe forum.
BTW, te rog nu mai abuza de formatari, ma dor ochii sa citesc ce scrii aici la sugestii si reclamatii, in rest nu ma obosesc, e adevarat.
+ Huk ...am inteles ce zici, pana la urma nu stiu la ce poti folosi un post…chiar daca ai scrie ca vinzi 10 imac-uri furate. Informatia nu cred ca poate fi folosita importiva cuiva. In rest putem posta ce vrem ...ca pana la urma nu suntem amici de suflet. Nu te obosi sa imi citesti posturile daca te doare….ah si eu am deja codurile puse si nu ma obosesc sa formatez de fiecare data….cat timp am butoanele de formatare fac cum imi place mie +
- să scrieți cât mai corect gramatical și ortografic și să nu folosiți TZ, SH etc sau prescurtări tip sms. Să nu abuzați de formatarea textului. e.g. bold, marimi exagerate, culori, etc.
Dacă doriți să fiți bine înțeleși, puteți folosi diacritice. Pentru a afla cum se folosesc acestea, vizitați secțiunea .RO a acestui forum!
Eu de partea asta ziceam. Evident, poti folosi butoanele de formatare cum iti place tie, daca nu abuzezi de ele.
+ Huk…out of topic !...poti sa faci un topic pe tema asta daca te preocupa.
Ah si in postul de mai sus ..nu m-am adresat tie…sau am gresit ceva gramatical ? +
@dacuBurebista: pai tocmai asta e ca inca ma dor falcile de la bauta de aseara! Nu vroiam sa recuperez nimic, doar sa le odihnesc.
@szas: Sorry man, poate mi-am pierdut eu simtul umorului, sau am gasit unul care nu exista, dar mi se pare tare funny sa pun plangeri pe forumul asta in Condica… asta e tot. N-am ras de postul tau, e OK, n-ai gresit nimic.
Pe vremea când se putea edita oricând în acest forum au existat o persoană care s-a “supărat” și și-a editat toate mesajele (peste 100) ștergând conținutul. Cum persoana aia fusese un membru activ care spusese chestii pertinente în discuțiile pe care le-a avut, toate thread-urile alea s-au transformat într-o varză inutilă.
Mai acum câțiva ani eu am administrat un forum al unei rețele de cartier. Am lipsit o zi de acasă și când m-am întors am găsit vecinii bătuți între ei, rețeaua cu firele tăiate/smulse și de-abia am scăpat să dau explicații la poliție cum e cu forumul ăsta și cum au scris mesajele înjurându-se și după aia au șters ce au scris, acuzându-se că “ălalatu a început”.
Fi fericit cu astea 15 minute - dacă era după mine nu mai puteai edita nimic.
Si daca tot veni vorba, pe bune szasz, scrie si tu cu fonturi normale, ca ideea e sa ne putem citi usor unii pe altii. Eu sunt om batran, ma lasa ochii.
Crucile rosii lasa-le, daca vrei…
Chiar așa. Sînt și eu de acord cu lucrul ăsta. Nu vreau să spun că ar putea semăna pentru unii ca un pic de lipsă de respect față de ceilalți useri așa că mai bine tac
eu sunt de acord cu amandoua lucrurile, 15 min edit e ok, szasz tre sa-si formateze mai creativ posturile. oricum szasz, deja te-am remarcat cu totii, esti in mintea noastra tot timpul acum. eu unul as considera abuz formatarea aia si as scoate posibilitatea de a scrie cu alta dimensiune a fontului.