Hai, szasz, te rog si eu, crucile le poti lasa (desi nu exprima nimic si ma irita, ca si cum m-ai trage de mineca sa te citesc!), dar, daca vrei sa te pot citi, te rog, scrie si tu cu o fonta mai mare. Am 53 de ani, ma dor ochii! Eu cred ca orice grafician care lucreaza in domeniul media isi pune problema cum sa fie mai bine citit de ceilalti, nu mai rau!
+ numai pentru ca mai sunt unii ( altero - iaru ) care stiu sa imi ceara ceva fara jigniri. De acum o sa scriu mai mare ceva de genul asta va fi bine ? .. glumeam…
BTW: adminul cred ca isi face treaba de offtopic numai cand nu ii convine ceva. +
Uite ca e bine. Merci! Nu asa mare, exact asa cum ai inceput ultimul post. E foarte bine! Inca o data. Succes omuletului tau sa nu omoare tastatura (daca e aia de mac!)
Ma bag si eu ca… musca-n ciorba: nu e mediu academic aici, nu se dau note pentru continutul postului, nici macar pentru gramatica lui…. Si-atunci, care-i baiu’ sa-ti editezi postu’ in cele 15 minute date de admini sau, daca ti-ai dat seama de vreo greseala dupa ce s-au scurs cele 15 min., sa revii cu un alt post in care sa explici ce-ai gresit? Eu am revenit cu posturi explicative chiar si cand exista butonul de “Edit” si puteam sa editez la orice moment, chiar si dupa o zi - doua. Subscriu la ideea de a pastra posturile nelaterate. Daca esti impacat cu tine, nu esti prea tipicar si nu te roade ca ai mancat o litera dintr-un cuvant si nu poti sa faci nici o corectura, faptul ca nu poti edita un post decat 15 min. e un vax total. Din punctul asta de vedere, ar putea fi si scos butonul “Edit”. Parerea mea!
Ma bag si eu ca… musca-n ciorba: nu e mediu academic aici, nu se dau note pentru continutul postului, nici macar pentru gramatica lui…. Si-atunci, care-i baiu’ sa-ti editezi postu’ in cele 15 minute date de admini sau, daca ti-ai dat seama de vreo greseala dupa ce s-au scurs cele 15 min., sa revii cu un alt post in care sa explici ce-ai gresit? Eu am revenit cu posturi explicative chiar si cand exista butonul de “Edit” si puteam sa editez la orice moment, chiar si dupa o zi - doua. Subscriu la ideea de a pastra posturile nelaterate. Daca esti impacat cu tine, nu esti prea tipicar si nu te roade ca ai mancat o litera dintr-un cuvant si nu poti sa faci nici o corectura, faptul ca nu poti edita un post decat 15 min. e un vax total. Din punctul asta de vedere, ar putea fi si scos butonul “Edit”. Parerea mea!
Mă bag în vorbă, sper nu ca musca… Și pe mine mă irită cînd, după zile sau ore, văd o eroare p-acolo… asta e… REgula cu 15 minute mi se pare OK. Pot fi 30, pot fi 45… Dacă așa s-a decis, 15 minute să fie.
+..nu e vorba ca numai cand ai mancat o litera vrei sa editezi…poate mai vreau sa adaug ceva sa modific un pret…in fine ...mda stiu nu e un argument puternic, dar nu vad de ce sa inchizi o optiune numai pentru ca sunt unii care sterg toate posturile ...cum a zis psergiu ca a patit cu cineva. +
de ce nu le editati cu un “Quote” daca chiar va deranjeaza asa de tare
Sunt pentru corectitudunea limbii romane dar se mai si greseste din tastatura… pt mine e important continutul a ceea ce s-a scris mai degraba decat modalitatea in care s-a scris (ma refer la greseli gramaticale)
După experiența mea de administrator care a văzut destule “evenimente forumistice” la viața lui aș putea să zic următoarele:
- Pe de o parte, atâta timp cât forumul nu este o arhivă de discuții oficiale ale unui minister, instituție sau companie, contează mai puțin cine și când modifică mesajele. Dovezi, flame-uri și alte chestii - nu suntem la tribunal aici, nu se discută secrete de stat, prin urmare cine are chef să se facă de rahat cu certuri și atitudini gen “n-am zis asta”, e treaba lui. Nu ăsta ar fi motivul pentru care mesajele nu ar trebui modificate.
- Pe de altă parte, un forum este “întruchiparea electronică” a unei camere în care lumea stă la taclale. Așa cum în viața reală nu poți da timpul înapoi ca să modifici ce ai spus, nici pe forum n-ar trebui să poți edita mesajele. Un forum nu este un wiki sau o enciclopedie care trebuie reeditată periodic, ci pur și simplu un loc de discuții.