Atentie la StuffIt 11.0.2
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06

De ceva timp aveam o problemă mare cu Finder și PathFinder. Mai exact, la operațiunea de click dreapta, crapau. Nu tot timpul, dar foarte des.
Problema era de la StuffIt 11.0.2 și al său meniu contextual care făcea programele de mai sus să crape la al treilea click dreapta. Soluția este fie să luați un update de la producător ( http://www.stuffit.com/mac/deluxe/updates.html ), fie să ștergeți bundle-ul pentru meniul contextual StuffItCM.plugin (aici este buba) din HD/Library/Contextual Menu Items.

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Andu - 09 Septembrie 2007 11:14 PM

De ceva timp aveam o problemă mare cu Finder și PathFinder. Mai exact, la operațiunea de click dreapta, crapau. Nu tot timpul, dar foarte des.
Problema era de la StuffIt 11.0.2 și al său meniu contextual care făcea programele de mai sus să crape la al treilea click dreapta. Soluția este fie să luați un update de la producător ( http://www.stuffit.com/mac/deluxe/updates.html ), fie să ștergeți bundle-ul pentru meniul contextual StuffItCM.plugin (aici este buba) din HD/Library/Contextual Menu Items.

Eu nu mai folosesc Stuffit de ani buni, am pus doar expanderu, unii - nu știu de ce - mai arhivează format stuffit. aplicația a căzut rău, motiv pt care Apple nu o mai include în setul de instalare, cum era pînă la Panther inclusiv.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu-l folosesc, dar il am. M-am multumit cu versiunea 11.0.1, care merge! E o rusine! Defectul e de aproape un an!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Am eu un contextual menu care repara aceasta problemă a Stuffit-ului, dar e mai mare de 750 KB cât pot să atașez pe forum. Care îl vrea, mail la .

Semnătură 



‹‹ Software mioritic in beta      iBackup ››