iBackup
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Aplicația mea preferată pt backup, iBackup, se află la un nou beta + revizia și completarea localizării ro.lpoj
http://www.grapefruit.ch/iBackup/downloads_beta.html
Dacă vedeți cumva chestii în engleză, ștergeți cele două fișiere asociate, unul aflat în application support, celălalt în preferințe (grapefruit.ch)

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Are cineva versiunea 6.0? Situl producatorului pare cazut si softpedia nu vrea sa-l ia din cacheul lor.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 05 Octombrie 2007 02:07 AM

Are cineva versiunea 6.0? Situl producatorului pare cazut si softpedia nu vrea sa-l ia din cacheul lor.

Păi se poate să n-avem, șefu?
Du-te la iDisk, sorin_paliga, public folder, desigur. Acuma îl pun. Da, și eu am observat că i-a picat site-ul, pare necaz mare, așa a fost toată dupăamiaza.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

waiting ...

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 05 Octombrie 2007 03:07 AM

waiting ...

must be ready for long now…

Semnătură