asa este dar daca fac asta pentru sa zicem poza 1.jpg o sa tine minte doar pt aceasta. poza 2.jpg o deschide tot cu programul care era setat default inainte
command + i pe fişier (sau click dreapta şi alegi “get info”) şi apare fereastra de info. Ai acolo opţiunea “open with”, alegi aplicaţia, şi îi dai “change all”.
1. Dai ‘get info’ pe fisier, la ‘open with’ selectezi aplicatia dorita si faci click pe change all. Asa o fac eu…
5. Haucicanacacicicea nu e cumva pentru un TVtuner? Poti folosi EyeTV ca alternativa..
pai folosesc osx86 pe PC si am o tastatura obisnuita pentru pc. problema e ca nu are tastele specifice apple (comand, option etc..) si nu se pot folosi shortcuturile de copy, paste, show desktop, screenshot…
ma gandeam ca poate exista o setare pentru o tastatura de pc
pai nu cred ca exista aca ceva. Dar faci asa:ctrl+c (copy-la pc)este egal cu alt+c (pe mac). practic tasta ctrl in win are aceeasi functie cu tasta alt in osx….nu stiu daca ai inteles…
sa tezolvat si problema asta multumesc. mai sint 3. + inca o intrebare. se poate comanda de pe apple store din state sa vina in romania? pentru ca nu imi convine sa platesc cu 40-50% mai mult doar pentru ca noi avem euro si tva
[ Modificat: 13 Septembrie 2007 02:41 AM de victorcampeanu ]
sa tezolvat si problema asta multumesc. mai sint 3. + inca o intrebare. se poate comanda de pe apple store din state sa vina in romania? pentru ca nu imi convine sa platesc cu 40-50% mai mult doar pentru ca noi avem euro si tva