photoshop online
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 14.03.06

nu are legătură directă cu macul dar se înscrie în tendințele ultimei perioade: migrarea aplicaţiilor de pe desktop pe net. domeniu în care, după cunoştinţele mele, google e destul de avansat.
este vorba de Photoshop Express, un soft actualmente în dezvoltare la Adobe, care va fi online și gratuit si va face o parte (cât de mare vom vedea) din ceea ce face photoshop’ul, cel puţin în cazul prelucrării pt. web.
sursa
în aceeaşi tendină se inscrie şi ajaxwindows

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

Interesant, insa cred ca iti trebuie teava sa deschizi un fisier de 40 MB prin internet

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.05.07

cred ca o sa puna o limita a dimensiunii fisierului de prelucrat… si in plus cred ca o sa aiba multe chestii in minus fata de programul “instalabil”... dar este o chestie foarte buna dupa mine!!! exemplu: google docs m-a ajutat foarte mult… in loc sa imi trimit un document de pe mail-ul de servici pe ala de acasa ca sa imi continui munca si dupa program sau sa-mi mut docomentele de pe pc pe stick si pe un alt comp si iar pe stick.. si iar… l-am facut in google si e acolo cand vrea muschii mei!

my 2 cents!

Semnătură 

MacBook/13”/1.83GHz/2Gb/60Gb
iMac/20”/2.4Ghz/4Gb/350Gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile desigur, va avea piata lui, si targetul care sa-l foloseasca
nu va asteptati la minuni, insa… ca orice lucru gratuit, e doar ‘carligul’ care sa te faca sa treci la versiunea full smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
eugeniu - 13 Septembrie 2007 03:33 AM

cred ca o sa puna o limita a dimensiunii fisierului de prelucrat… si in plus cred ca o sa aiba multe chestii in minus fata de programul “instalabil”... dar este o chestie foarte buna dupa mine!!! exemplu: google docs m-a ajutat foarte mult… in loc sa imi trimit un document de pe mail-ul de servici pe ala de acasa ca sa imi continui munca si dupa program sau sa-mi mut docomentele de pe pc pe stick si pe un alt comp si iar pe stick.. si iar… l-am facut in google si e acolo cand vrea muschii mei!

my 2 cents!

asta nu inseamna ca nu poti pierde documentul de acolo. plus, daca ai ceva confidential, nu e safe deloc. si scrie in disclaimer

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

+ asa ... si ?  ce fac cu un fisier de 700 mb   ? in fine nu cred ca se va putea numi photoshop…ar fi un lightroom expres maxim…dupa ce vad pe poza postata pe siteul hotnews . +

‹‹ Victoria’s Secret      Mac mini si Quark 7? ››