Sa moara calu’ daca pricep ceva din poceala aia… N-o sa inteleg niciodata de ce copiii astia considera ca e mai shukar sa nenoroceasca in asemenea hal o limba nevinovata. Care naiba e economia daca scrii “k” in loc de “ca”, sa nu mai vorbesc de “dap” in loc de “da” si oare cum poti sa scrii ; in loc de - chiar de fiecare data, mai ales ca nici macar nu-s asa aproape pe tastatura?!
Prescurtari de genul “vb” care pot sa insemne orice dintre: vorba, vorbit, vorbesc, vorbesti, vorbeste, vorbim, vorbeam, vorbeai, vorbeau, vorbind, vorbe, vorbiram, si mai stiu eu ce… si trebuie cica sa intelegi “din context” ce i-o fi trecut prin cap “modernului”...
Sau poate ca sint prea batrin si imi inchipui ca daca vreau sa felicit pe cineva, macar pot sa depun osteneala sa scriu si celelalte 3 litere din “Bravo”, ca doar “bv” altfel inseamna “Brasov”! Sau ca daca cineva imi multumeste cu “ms”, e clar cit de recunoscator imi e, daca nici macar nu merit osteneala tuturor literelor…
Cred si eu ca nu se intimpla “nimik”... puteti sa apasati pe toate PC-urile din Internet Cafe de sus in jos sau prin gaurelele de la ventilatoare, in capul vostru tot liniste si pace o sa fie…
Andreea, adu-mi aminte sa nu vin vreodata la tine sa-mi faci casa… ca in loc de perete o sa-mi pui “prt”, in loc de geamuri o sa-mi pui usi, si in loc de bani o sa-ti spun “ms” (adica “Mures”). Faza este.