Apple Marea Britanie organizează pe 18 septembrie o conferință de presă. Ca de obicei, invitația trimisă presei este criptică, titlul fiind: “Mum is no longer the word”. Cine știe limba engleză, știe ce înseamnă asta, și cred că deja a început să se gândească la ce mă gândesc și eu…
Nu stiam ca inseamna asta: mum’s the word is a typical phrase that means “don’t say anything or don’t reveal a secret”.
Clar, iPhone in Europa. Se apropie si de noi!
O2, the mobile phone company, laid the groundwork yesterday for an announcement of a tie-up with Apple to sell the US firm’s iPhone handset.
Peter Erskine, the O2 chief executive, defended Apple’s insistence that it receives a share of revenues from calls made on iPhones.
Apple is expected to reveal that O2 will be its British network within the next few days.
+ orange suck ! am contract cu ei de 6 ani si va asigur ca stiu ce zic ..cel putin eu asta am observat in acesti ani…si acuma ce fac ? stau din nou la ei sa imi vanda aparatul la 6oo K ? atata nu merita aparatul ala chiar daca e apple. +
+ orange suck ! am contract cu ei de 6 ani si va asigur ca stiu ce zic ..cel putin eu asta am observat in acesti ani…si acuma ce fac ? stau din nou la ei sa imi vanda aparatul la 6oo K ? atata nu merita aparatul ala chiar daca e apple. +
Stai liniștit, nu te agita, nu e vorba de Orange România… Până ajunge iPhone la noi mai este…
Da, dar daca in vest lucreaza cu Orange si vad ca evita peste tot Vodafone (care probabil a comentat cel mai puternic la conditiile Apple) e greu de crezut ca in ro va veni la altcineva. Deocamdata pentru mine combinatia ipod touch + sony-ericsson e foarte buna
Cum nu ? Pun pariu ca cosmoteul va veni cu o oferta imbatabila : 3000 de minute in retea 300 nationale si iPhonul gratis ! =))
chiar sunt curios ce vanzari vor avea in UE..
The Apple special event in London has started without the usual preliminary fuss and Jobs immediately announced the details on the availability of iPhone in the UK:
- Carrier: O2
- Models: the same as the US iPhone (meaning 2G/EDGE, NO 3G).
- Price: the 8GB one will retail for £269 including VAT.
- Contracts: Unlimited data with £35, 45, 55 plans.
- Visual Voicemail will be active.
- Supports number transfer from your current provider to O2.
More details as they come out…
[UPDATE]
What we all feared has come true: there IS a DAILY bandwidth limit for data usage…
Quote from Matthew Key, O2 CEO for O2 UK: “There is a limit: 1,400 internet pages per day would break the deal as part of fair usage agreement.”
What the heck does “1400 internet pages a day” mean? Like 1400 hits? My opinion is they came up with a daily MB limit and “converted” it in a number of web pages based on some arbitrary page weight… so that people would go “1400 pages a day is quite a lot” instead of “WTF? only XXXMB per day???”.
pagina asta are 136KB, google.ro are 4KB.
La o medie generoasa de… 120KB, 1400 pagini inseamna 164MB. Nu zic ca e mult sau putin. La Vodafone azi datele alea ar costa 50 de dolari pe zi.
Totusi, la 10-15kBps cat poate maxim EDGE, datele alea sunt transferate la viteza maxima in 3 ore si un pic.
Morala: eu zic ca e de ajuns. Morala 2: n-o sa poti descarca torrente pe iPhone (cand o apare clientul potrivit)
Tristetea 3: S-a deschis calea catre steluta Orange sau Vodafone in Romania in care abonamentul cu trafic nelimitat o sa fie 50 de dolari si nelimitatul o sa fie vreo 500 MB pe luna… ca in Romania asa.