mi s-a intamplat sa am un motorola v3 caruia i s-a busit incarcatorul… pentru cei care nu stiu acest model de tel are o singura mufa si pentru transfer de date si pentru incarcare: mini USB… well… si m-am gandit macar sa scot din el contactele inainte sa ii moara bateria de tot!!! ei bine, macbook l-a vazut in foame si i-a dat si curent odata cu schimbul de date! once again: i love my macbook! acu imi alimentez tel preferat de la dansul!
asta e un exemplu fericit. Motorola phones si Macurile se inteleg excelent. Mi se pare si normal atata timp cat mare parte din arhitectura PPC e motorizata de Moto
Si eu detin combinatia asta, dar folosesc Bluetooth (cu BluePhoneElite si Internet Connect) asa ca bateria nu numai ca nu se incarca, dar se descarca si mai tare Dar asta a fost singurul motiv pentru care am cumparat RAZR. Altfel mi se pare o porcarie de telefon. Face poze singur in buzunar, contactele tastelor sint aproape distruse dupa nici un an (si nu ma prea joc pe el, ba chiar mai nou si SMS/voice calls fac fara sa-l ating), iar cea mai tare faza e la apelarea vocala. Stiti cum toate telefoanele normale te lasa sa inregistrezi o amprenta vocala pentru fiecare numar pe care vrei sa-l poti apela astfel? Ei bine, la V3 nu se poate! In schimb, ceea ce trebuie sa faci este sa pronunti numele persoanei din address book, asa cum isi imagineaza telefonul ca ar trebui sa sune acel nume in limba engleza americana. Nu va spun ce scalimbaieli trebuie sa pronunt ca sa o sun pe nevasta-mea. Incercati sa pronuntati nume ca “Gheorghe Niculescu” sau chiar “Ion Marginean” in engleza… Mi-e si rusine s-o fac de fata cu altcineva.
Am avut peste 20 de telefoane, dar asta e de departe cel mai tantalau…
Am si eu o intrebare, poate stiti, am un motorola dar nu reusesc sa fac 10.4.10 sa-l vada cand il conectez prin USB…stit vre-un programel ceva pentru asa ceva?
later edit
ca sa nu uit, nu vreau sal conectez la mac pentru net, ci pentru transfer de date de pe telefon pe mac si invers.
@ alxx
nu am zis ca e un tel prea destept… imi place tocmai ca nu are tot felul de jucarii bagate in el… e un tel care face exact ce trebuie: are acoperire buna si e solid… ceea ce contrazice putin experienta ta cu al tau… dar stii cum e: unele sunt bune, altele nu… depinde de noroc!
partea urata e ca vreau sa umplu cardu d 1gb iar prin bluetooth are sa dureze pana la 4/5ore toata treaba la 8kb/s cand as putea face totul la o viteza de pana la 12mb/s prin usb daca as avea driverul/programelul necesar..si nici nu inteleg cum de mac os x nu vine cu driver pentru asa ceva si cum de nici nu se poate gasi(de trei zile caut)..anyway…tanx for the suggestion..
pai..am ajuns si eu la concluzia ca un card reader p usb oricum nu e scump..si decat sa-mi pierd noptile si sa merg ruspt a doua zi la servici, mai bine dau 20Ron pe un card reader…kear daca toata kestia asta imi pare mai mult decat aiurea..
si, cu 8/9k merge in general..apropo, am un powerbook mai vechi, din 2004, si probabil are bluetooth 1.1 si de asta e tranferul atat de lent…ma gandesc eu…
Ce o fi asa extraordinar? Eu am Nokia E60 si imi sincronizez contactele de pe el cu Mac-ul bine merci. Nokia are plug-in iSync pentru o gama destul de larga de telefoane Nokia.
Off topic: Sotia mea a avut un Moto V3 cumparat de mine. Nu mai spune tu eugeniu ca Nokia sucks, in conditiile in care daca vrei sa cauti un nume pe Moto nu poti introduce doua litere una dupa alta. Si mai sunt multe alte lucruri care lipsesc.
lol ,toate telefoanele mai noi de 4 ani se incarca bine-mersi din portul usb
SE-ul meu ma si intreaba daca vreau sa-l incarc prin usb port sau nu…as fi vrut o asemenea optiune si la ipod ca sa nu stric ciclurile de incarcare ori de cate ori pun 10 melodii pe el…
eu mi-am incarcat si telefoanele si GPS-ul pe mini usb de la computere, pana mi-a trasnit prin cap o chestie logica: toate chargerele de ipod fac treaba asta. asa ca acum pot sa incarc ce am nevoie fara sa fie nevoie sa rasneasca un comp in casa.
si by the way, chargerul pentru ipod l’am luat cand eram in tara de la Best Computers la reducere - era desfacut si mi l’au vandut cu 50 de ron in loc de 100.
mi s-a intamplat sa am un motorola v3 caruia i s-a busit incarcatorul… pentru cei care nu stiu acest model de tel are o singura mufa si pentru transfer de date si pentru incarcare: mini USB… well… si m-am gandit macar sa scot din el contactele inainte sa ii moara bateria de tot!!! ei bine, macbook l-a vazut in foame si i-a dat si curent odata cu schimbul de date! once again: i love my macbook! acu imi alimentez tel preferat de la dansul!
tks Stiv!
S-a mai vorbit, și eu am scris. Motorola se pupă excelent cu un mac și prin sîrmă și prin BT, e și normal, sînt parteneri de ani de zile. Dacă nu mă înșel, Motorola e #1 în SUA la celulare (mă rog, era, pînă să apară iPhone).