uffa….tot nu ajuta…sa fiu un pic mai explicit, vreau sa umplu un card de 1gb, mac-ul vede telefonul numai prin bluetooth, iar sa transfer 1gb de pe mac pe tel, nu stiu de ce, dar cred ca va lua o eternitate(8/9kb/s). In system preferences, la USB imi arata exact modelul de telefon care ii legat de mac, dar nu am cum sa-l accesez, decat prin bluetooth, iar eu vreau sa ma pot bucura de cei 12mb/s(max) de viteza de tranfer care iti este oferita de conesiunea prin USB.
Deci, eu de doua zile, cate 4/5 ore pe zi caut numai o rezolvare pentru asa ceva, si deja incepe sa-mi para absurd ca nu exista asa ceva, si ca pe un pc problema se rezolva destul de usor, doar bagi cd-ul cu drivere cu care a venit telefonul(si care nu are drivere pentru OS X)..sau poate nu stiu eu sa caut…am incercat si pe apple.com, macfile, samd, si tot nimic..in schimb am gasit o multime de softuri care rezolva aceeasi problema pentru sony-ericsson-uri, dar motorola nimic, nici macar pe un site…
Oricum, as putea sa imi bag picioarele in el mac os si sa merg la vecinu care are un laptop pc cu card reader si sa-mi pun tot ce vreau direct pe card, dar again….de ce nu ma pot bucura de comfortul asta de acasa de pe laptopul meu?
anyway..am aberat destul….scuzele de rigoare…
merci dacu pentru ajutor…
apropo, prima oara am incercat cu iSync si n-a mers :(((