Mighty Mouse e cel mai prost produs hardware al lui Apple
ADEVART
mai dezamagit de ceva ca de acest tip de mouse Mighty Mouse nu am fost dezamagit de nimic in viata
intradevar nu ma incanta sa am consumabile de 60 euro bucata
in afara de SCROL (360 grade) ceea ce la alt mouse nu am vazut ... nici nu am cautat ... nimic bun in rest ...
de mentionat am incercat si metoda cu servetelul si cea cu scotch si chiar cea cu demontatul ...
cel care zicea trebuie sa fii GHIOLBAN ca sa rupi ceva cand il desfaci in bucati nu are dreptate ... depide de noroc de mouse ... primul mouse era asa de bine lipit ca nu am reusit cu nimic sa-l dezlipesc nici cu jet de aer cald si pana la urma am fost nevoit sa-i rup marginea exterioara ... al doile a inceput si el sa faca probleme ... bani aruncati in vant
cel nou se comporta ca un taran ... SCARTAIE non stop zici ca am o muzicuta in loc de mouse ... cand apas clik stanga sau dreapta ... SCARTAIE ... butoanele laterale sunt foarte super sensibile ... deci cand lucrez in Photoshop imi vine sa iau tot macul si sa-l izbesc de perete asa ca drept concluzie ... am trecut la mouse-ul meu clasic
CONCLUZIE
Mighty Mouse - tehnologie PORSCHE cu carcasa de TRABANT ........ PROSTIE DE MOUSE ... pacat de bilutza 360 imi placea asa de mult