2 din 5
2
e bolnav sobolanu
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Mighty Mouse e cel mai prost produs hardware al lui Apple

ADEVART

mai dezamagit de ceva ca de acest tip de mouse Mighty Mouse nu am fost dezamagit de nimic in viata smile

intradevar nu ma incanta sa am consumabile de 60 euro bucata smile

in afara de SCROL (360 grade) ceea ce la alt mouse nu am vazut ... nici nu am cautat ... nimic bun in rest ...

de mentionat am incercat si metoda cu servetelul si cea cu scotch si chiar cea cu demontatul ...

cel care zicea trebuie sa fii GHIOLBAN ca sa rupi ceva cand il desfaci in bucati nu are dreptate ... depide de noroc de mouse ... primul mouse era asa de bine lipit ca nu am reusit cu nimic sa-l dezlipesc nici cu jet de aer cald si pana la urma am fost nevoit sa-i rup marginea exterioara ... al doile a inceput si el sa faca probleme ... bani aruncati in vant

cel nou se comporta ca un taran ... SCARTAIE non stop zici ca am o muzicuta in loc de mouse ... cand apas clik stanga sau dreapta ... SCARTAIE ... butoanele laterale sunt foarte super sensibile ... deci cand lucrez in Photoshop imi vine sa iau tot macul si sa-l izbesc de perete asa ca drept concluzie ... am trecut la mouse-ul meu clasic

CONCLUZIE

Mighty Mouse - tehnologie PORSCHE cu carcasa de TRABANT ........  PROSTIE DE MOUSE ... pacat de bilutza 360 imi placea asa de mult smile

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mouse-ul meu vechi e cu 2 butoane si logic mai este apasarea pe scroll

de curiozitate stiti daca pe alte tipuri de mouse din ziua de azi se poate ... sa aplici la butoanele extra ... EXPOSE ... si pe scroll sa fie DASHBOARD ... ???

daca tot nu mai am de gand sa folosesc Mighty Mouse macar sa-mi iau ceva in loc dar sa incerc sa obtin acelesi functii

si alta intrebare ... de mult nu sunt la curent cu tehnologia in mouse-uri si am dat si eu o cautare si am vazut ca acum sunt asa :

OPTIC
INFRAROSU
LASER

care e mai buna din cele trei tehnologii ???

multumesc

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cred că după un timp mizeria nu se mai lipește de mecanismele alea, pentru că al meu are luni bune de când n-a mai fost nevoie să-l curăț. L-am desfăcut de două ori pe la începuturi, după aia a mers șnur. M-am încăpățânat să-l folosesc doar pentru biluța aia și pentru posibilitatea de a-l folosi ca maus cu un singur buton.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
LST - 18 Septembrie 2007 01:55 AM

si alta intrebare ... de mult nu sunt la curent cu tehnologia in mouse-uri si am dat si eu o cautare si am vazut ca acum sunt asa :
OPTIC
INFRAROSU
LASER
care e mai buna din cele trei tehnologii ???

Laser, frate!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Trebuie musai sa se faca un topic in care sa se bage cele mai amuzante postari de pe macuser.ro…
Doua dintre ele se afla chiar in threadul asta… “muzicuta in loc de maus”... smile :D

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

si pe scroll sa fie DASHBOARD ... ???

Da. De ex. pe şoarecul meu LG. Vezi poza…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07
LST - 18 Septembrie 2007 01:55 AM

de curiozitate stiti daca pe alte tipuri de mouse din ziua de azi se poate ... sa aplici la butoanele extra ... EXPOSE ... si pe scroll sa fie DASHBOARD ... ???

Se poate. Eu am un banal Genius Navigator  pe care macul il vede fara probleme in sys pref si permite setarea butoanelor pt. dashboard si restul ( F9 - F12)

P.S. : a NU se instala programul de pe cd-ul insotitor - mi-a dat ceva erori si oricum nu facea mai nimic ...

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

butoanele de pe margine trebuiau sa functioneze doar impreuna nu? la mine vad ca merg si cate unul separat, deasta e asa sensibil cred.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 18 Septembrie 2007 04:02 PM

butoanele de pe margine trebuiau sa functioneze doar impreuna nu? la mine vad ca merg si cate unul separat, deasta e asa sensibil cred.

Nu, merg și separat, dar din punct de vedere electronic sunt unul și același buton.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

ca tot e vorba de rahatele si rahaturi… cum dezactivez butoanele f1 si f2? adica eu am un simulator de avioane la care f1 e throttle up si f2 e throttle down. daca insa le apas, nu le ia inseamna ci imi regleaza contrastul ecranului. cum schimb?

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

nu ai un buton fn?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

F1/F2: mergi la sys pref, apoi keyboard&mouse; şi ai acolo opţiunea de a utiliza F-urile pentru soft sau hard.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ah, mersi frumos. acuma merge. daca bifez casuta aia, atunci revin tastele vechi, f19 / f12 (all windows, current app, desktop, dashboard). e bine asa!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Acum daca mi s-a pus pata tot caut un mouse sa-mi iua smile

Si l-am gasit pe asta :

Logitech MS_MX400_Laser - 90 RON

El sigur merge asa zic pe site la Logitech (Mac and PC Compatible) dar ce ma incanta la acest model cunt acele 2 butoane care pe site zice ca sunt Forward/Back Buttons

Aici e problema oare pe ele pot sa pun Expose ?

Daca stau si ma gandesc asta e a doua problema la Apple Mighty Mouse pe langa problema cu scroll-ul mai este cea cu butoanele laterale care devin prea sensibile ... daca ar fi macar numai ala din stanga fara ala din stanga sau cu posibilitate de a anula unul din ele ar fi beton ... eu ca dreptaci apas tot timpul pe butonul din drepta fara sa vreau si va inchipuiti ce se intampla tot timpul Expose

[ Modificat: 19 Septembrie 2007 03:35 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member