Mie mi-a venit de dimineata asta. E impresionant de frumos si se potriveste perfect cu MBPul. Are si functie de presenter, led verde, led rosu (pentru baterii), doua leduri albe (sub sagetile transparente) care sa-ti dea feedback cand apesi intr-o prezentare. E comod la maini, poate un pic prea mic, clickaie frumos si toarce bland cu rotita. Are si lateral tilt pentru scroll lateral.
E mai scund, mai scurt si un pic mai putin lat decat MM. Avand baterii AAA e si mai usor decat MM (81 vs. 128 grame; pe cantarul de bucatarie). A trebuit sa-l domolesc in system preferences ca era mai rapid decat MM, dar cred ca m-am obisnuit deja cu el destul de bine. E cam ce-mi doream de la un maus Apple, de altfel in Apple store, Kensingtonurile sunt primele in fata, desi nu vand inca modelul asta.
M-a costat 151 de lei cu livrare azi, de joi cand l-am comandat pe Amazon UK (jumate fata de un MM la iStyle; 2/3 fata de MM in Apple Store).
Cel mai important, pot sa folosesc iara scroll-ul fara sa simt ca trebuie sa-mi rup parul din cap.
pe cine il bate gindul sa il desfaca pe EL,pe mouse,sa se gindeasca de 2 ori…eu am facut-o si dupa un chin de vreo 2 ore am reusit sa il desfac,curat,montez la loc dar ceva nu mai e ca inainte…eu nu recomand
Cel mai indicat este sa il desfaceti. Mouse-ul va functiona ca nou mai mult timp decit prin alte metode, plus ca la curatarea urmatoare se va desface mai usor. Si nu este nici chiar asa complicat! Dureaza undeva la 10-15 min. Trebuie doar un cutit cu lama subture, niste degetele mai delicate.
[ Modificat: 25 Noiembrie 2008 02:46 PM de cristianciulica ]
@ Huk
Sa-l folosesti sanatos. Vroiam sa te intreb, pentru ca am vazut ca mousul e Bluetooth: cum se intelege cu MBP-ul? Are vreodata pierderi de semnal, nu-l mai recunoaste, etc? Ca eu am folosit mai demult o prostie de mouse bluetooth care “sărea” tot timpul.
Ma bate gandul sa iau un VX Nano cu receiver d-ala minuscul, dar parca n-as ocupa un port USB tot timpul daca merge si cu Bluetooth
[ Modificat: 25 Noiembrie 2008 04:58 PM de BogdanGC ]
MM-ul se mai deconecta de 2-3 ori pe zi. Asta e solid. Cand inchid capacul, se inchide si el, cand il deschid misc un pic si se reconecteaza imediat. Deci nu, nu are probleme cu conectatul si reconectatul. Bine, o zi e putin, dar am lucrat cu el ieri 5-6 ore.