Asta înseamnă Logitech Control Center (driver). Avînd un mouse optic USB produs de Logitech, l-am instalat, poate - cine știe - adaugă ceva suplimentar. După cerutul restart, mouse-ul nu mai funcționa deloc, iar în Sys Prefs, unde se localizează interfața, nu l-a detectat. Mouse-ul Logitech este excelent, îmi place chiar mai mult decît Mighty Mouse (în general, mai puțin unele features ale Mighty Mouse), dar NU INSTALAȚI acest driver, dacă aveți cumva mouse Logitech. Totul e mai prost decît înainte. Fiți cuminți și nu instalați tîmpenia asta.
Si eu am un mouse Logitech, wireless. Tot asa, prima data am instalat si driverul lor, ziceam sa fiu cuminte si ca poate se activeaza chestii in plus. Mielu’, bagi ditamai driveru’ de nu stiu cati megi si tot aia e. Macar mie nu mi-a bulit nimic. Dar nici nu l-am lasat instalat.
si totusi o rubrica cu soft&hard; care nu merg nu strica…si eu am tot logitec mouse, dar cum are 3 butoane, ce ar mai putea face in plus vre-un soft?
concluzia, nu am instalat nici un soft
Eu am un mouse Microsoft Optical Blue. Bun hardware face microsoftu’. Dar am facut prostia să instalez si driverele de le el. Prost software face microsoftu’. Driverul default din OSX face totul mult mai bine.
si totusi o rubrica cu soft&hard; care nu merg nu strica…si eu am tot logitec mouse, dar cum are 3 butoane, ce ar mai putea face in plus vre-un soft?
concluzia, nu am instalat nici un soft
bine făcurăți amîndoi, eu n-avui ce face. noroc că se dezinstalează ușor, are un uninstaller, care cere restart, desigur, dar dup-aia totul e OK, ca la început adică.
păi în naivitatea mea credeam că mai adaugă niscai funcții noi, știu și eu, de ex. left-click scroll te duce la stînga (dacă ai o pagină mare și nu se vede toată pe ecran) etc. etc.
rubrica aia a fost pe site-ul vechi, era parcă hardware compatibil / incompatibil. nu era rea deloc. în cazul de față, Logitech mouse e perfect compatibil, nu știu ce naiba au gîndit cînd au postat driverul ăsta. e generic, pentru toate (cică) perifericele Logitech, dar mouse-ul ăsta în ce categorie intră? că acolo nu scrie că pt el nu e bun .
Imi permit sa va contrazic. Eu am instalat driverul respectiv si chiar nu am avut nici o problema . Recunoaste imediat ce mouse ai conectat si poti face setarile. Si cu MX 700 si cu MX 1000 merge excelent, am setat toate cele 8 butoane , pot schimba setarile oricind. ( O singura data mi-a spus la un mouse - no device logitech - si cred ca avea dreptate , desi pe produs scria logitech !!!!!! - nu spui ce firma l-a comercializat ca nu e frumos, chiar daca ar fi sanatos!)
Imi permit sa va contrazic. Eu am instalat driverul respectiv si chiar nu am avut nici o problema . Recunoaste imediat ce mouse ai conectat si poti face setarile. Si cu MX 700 si cu MX 1000 merge excelent, am setat toate cele 8 butoane , pot schimba setarile oricind. ( O singura data mi-a spus la un mouse - no device logitech - si cred ca avea dreptate , desi pe produs scria logitech !!!!!! - nu spui ce firma l-a comercializat ca nu e frumos, chiar daca ar fi sanatos!)
Adicătelea mouse-ul meu frumos Logitech optical mouse nu e Logitech, de fapt? Ba e, așa zice și System Profiler. Așa arată și în poză. Facem un compromis: driver-ul ăsta o merge pt UNELE periferice Logitech, nu pentru toate. Dacă așa e (și așa e), atunci de ce naiba nu scriu în Read Me File sau, și mai bine, cînd dai să instalezi, să apară frumos pe ecran ceva de genul
„You must not install this driver for your configuration as it may damage your system”
Este clar ca este logitech, dar am o precizare de facut. Dupa instalare , (daca mouse-ul respectiv are asa ceva, nu stiu ce model este ), trebuie apasate butonasele de connect, asa scrie in instructiunile de la logitech. Daca nu are asa ceva nu am solutie !
Este clar ca este logitech, dar am o precizare de facut. Dupa instalare , (daca mouse-ul respectiv are asa ceva, nu stiu ce model este ), trebuie apasate butonasele de connect, asa scrie in instructiunile de la logitech. Daca nu are asa ceva nu am solutie !
Vărsătorule dragă, chiar așa de idiot nu sînt, nu are nici un buton și merge perfect fără driver-ul ăsta nenorocit. Eu credeam, în naivitatea mea, că e deștept și detectează imediat un Logitech (cum face cînd pui Mighty Mouse, imediat apare în Sys Prefs, sistemul știe imediat că ai conectat un Mighty). Noroc mare că are uninstaller, altfel făceam imediat un clean install, ras tot și de la zero.
nu spui ce firma l-a comercializat ca nu e frumos, chiar daca ar fi sanatos!)
Ba eu chiar te-as ruga sa spui ce firma e: sa ne ferim de tepari, nu?
Forumul asta nu are nici o conexiune comerciala, asa ca doar ne spunem parerile. Daca careva de acolo nu e de acord, n-are decat sa combata aici cu noi.
Parerea mea.
Eu am folosit si modele mai vechi de logitech si nici cu acelea nu am avut probleme. Deschid logitech control center si setez mouse-ul .... simplu, e ceva ciudat aici !
TRADAREA LUI JOBS?
Eu folosesc un mouse Logitech(optic) produs pentru DTK computers (importatoare firma Sintezis - cea cu casele de marcat Omron- am dat toate aceste date pentru cei care doresc un mouse relativ ieftin dar “bestial de precis”) care de un an si jumatate de cand am luat contact cu lumea Mac functioneaza fara eroare. Ba mai mult l-am testat pe toate variantele de OsX si merge fara driver adaugat ceea ce inseamna ca “se cunoaste bine cu OsX”. Stie si clik de dreapta adica ctrl+clic.
Deci felicitari domule Jobs!
Fiecare poate sa inteleaga ce doreste eu inteleg una si buna: firma Apple tacit a facut pregatirea (tradarea?) pentru alte dispozitive si periferice “mai ieftinutze”!
Apple n-a “tradat” nimic, pur si simplu a inteles ca nu toti utilizatorii sunt multumiti de mausul cu un singur buton, si a introdus suport pentru tot felul de alte device-uri cu 2-3 butoane. Mi se pare normal sa faca asa. Cred ca mausii cu 2 butoane functioneaza inca de la OS 8, daca nu ma insel.