Backup Windows
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.05.07

Problema cu care m-am confruntat si la care nu am gasit solutie este urmatoarea:
Am vrut sa fac un backup la partitia de Windows si nu am reusit cu nici un utilitar gen Norton Ghost. Partitia este considerata ca fiind necunoscuta sau corupta.
Cum se poate totusi face un asemenea backup ? A reusit careva dintre voi asta?
Mentionez ca e o partitie NTFS.
Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie

Se pare ca nu stie nimeni….multumesc oricum.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Pentru aceia dintre voi care totusi doriti sa faceti asta iata ca am cautat si am gasit o solutie care este si free pe deasupra smile
http://www.bombich.com/software/netrestore.html
face imagini la partitii ntfs si hfs+ nu si la fat 32 din OSX!

Succes! Sa auzim de bine…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Multumim pentru ca ai postat solutia.
Bombich asta face soafte bune.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

wink si chiar functioneaza…asteptam update-ul. Fiind open source se va dezvolta repede.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Logos - 19 Septembrie 2007 06:45 AM

wink si chiar functioneaza…asteptam update-ul. Fiind open source se va dezvolta repede.

Autor este Mike Bombich, cel care a creat și Carbon Copy Cloner (CCC).
Ba parcă ți-am răspuns, dar - e drept - văd că a dispărut! Încearcă și iBackup la
http://www.grapefruit.ch/ibackup/

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Am o nedumerire: ce face softul asta de fapt?
Copiaza o ‘partitie’ windows pe care ulterior o poti ‘deploy-a’ pe alt harddisk, sau pe alta
partitie nou creata (si de dimensiuni diferite wink...)?

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

Nu stiu de care soft vorbesti, de Netrestore, Carbon Copy Cleaner sau de iBackup?
Netrestore face ce face si Norton Ghost-ul pt Windows dar fiind pt Mac poti salva partitii HSF+ wink si NTFS in retea sau pe net, pe celelalte nu le cunosc inca. Din cate cunosc eu in acest moment e cam singurul care face restore la ambele partitii. Cu iBackup am avut cateva incercari, inca nu am avut timp sa-l i-au la bani marunti.
Uita-te pe linkurile postate anterior si o sa afli mai multe.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Logos - 21 Septembrie 2007 05:58 PM

Nu stiu de care soft vorbesti, de Netrestore, Carbon Copy Cleaner sau de iBackup?
Netrestore face ce face si Norton Ghost-ul pt Windows dar fiind pt Mac poti salva partitii HSF+ wink si NTFS in retea sau pe net, pe celelalte nu le cunosc inca. Din cate cunosc eu in acest moment e cam singurul care face restore la ambele partitii. Cu iBackup am avut cateva incercari, inca nu am avut timp sa-l i-au la bani marunti.
Uita-te pe linkurile postate anterior si o sa afli mai multe.

Ce înseamnă „Cu iBackup am avut cateva incercari, inca nu am avut timp sa-l i-au la bani marunti.” L-ai folosit au ba? iBackup știe și backup pe partiție Windows și mai știe și backup windows pe partiție hfs+, adică în ce sens vrei.
CCC este o altă soluție elegantă.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

Adica l-am instalat si am facut cateva probe rapide cu cateva foldere dar nu am avut inca timp sa ma uit atent la ce face si ce nu. Probabil ca in week-endul asta o sa ma uit la el cat si la CCC. Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Logos - 21 Septembrie 2007 11:17 PM

Adica l-am instalat si am facut cateva probe rapide cu cateva foldere dar nu am avut inca timp sa ma uit atent la ce face si ce nu. Probabil ca in week-endul asta o sa ma uit la el cat si la CCC. Multumesc.

Succes!

Semnătură