Traxdata DVD dl
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Confirm și reconfirm cele spuse pe forum: DVD Traxdata dl este prost, la un moment apare Target Disk Error. Nu că nu l-aș fi crezut pe cel care a mai scris acest lucru, dar nu am găsit decît așa ceva. Deci, NU luați Traxdata DVD double layer, dă erori, fir-ar să fie. Unde găsesc și eu DVD dl Verbatim sau altceva credibil, eProformance sau Phillips sau..?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Cattus Thraex - 20 Ianuarie 2006 02:39 AM

Confirm și reconfirm cele spuse pe forum: DVD Traxdata dl este prost, la un moment apare Target Disk Error. Nu că nu l-aș fi crezut pe cel care a mai scris acest lucru, dar nu am găsit decît așa ceva. Deci, NU luați Traxdata DVD double layer, dă erori, fir-ar să fie. Unde găsesc și eu DVD dl Verbatim sau altceva credibil, eProformance sau Phillips sau..?

Astazi aveau in stoc la Best Unirii cu 35RON bucata. (Verbatim)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 20 Ianuarie 2006 03:07 AM
Cattus Thraex - 20 Ianuarie 2006 02:39 AM

Astazi aveau in stoc la Best Unirii cu 35RON bucata. (Verbatim)

știu unde dau o fugă mîine! mă întreb dacă nu cumva numai seria asta Traxdata ajunsă în România înainte de Crăciun dă eroarea asta. chiar nu-mi vine să cred că TOATE dvd-urile dl Traxdata sînt bușite din start.
mulțam frumos pentru indicarea pașilor de mîine. am nevoie doar de un asemenea dvd, pt backup dvd #2 install PB, pentru siguranța vieții viitoare.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu nu am vazut duale in Romania decat jegurile de Traxdata (de cand am aruncat 5 duale nu mai cumpar nimic Traxdata - chiar, nu putem sa dam in judecata pe careva…?) si Verbatim (care mi-au mers 100%). Din pacate se pare ca se scumpesc in loc sa se ieftineasca, eu stiam ca sunt cam 250.000 rol. Vine Blu-Ray-ul peste noi si tot nu ne putem permite duale… sux !

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

Cu traxdata si eu am avut probleme. Nu gasesc acum datele importatorilor de tdk,era o firma de la cluj,  dar daca doresti un dvd dl memorex am oferta de la importator. au si un magazin micut in bucuresti. Eu nu am avut proble cu memorex.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
varsator - 20 Ianuarie 2006 04:08 AM

Cu traxdata si eu am avut probleme. Nu gasesc acum datele importatorilor de tdk,era o firma de la cluj,  dar daca doresti un dvd dl memorex am oferta de la importator. au si un magazin micut in bucuresti. Eu nu am avut proble cu memorex.

Da si tu o adresa ceva! Ca si eu am parere buna despre Memorex; nu stiam ca au duale.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

PRO DATA INTERNATIONAL SRL
magazin
Sos. Panduri nr.29, Bl. P2A parter  
Tel: 021 410 78 56; 021 410 78 75
pe partea cu Monitorul oficial

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Uhh, si am trecut chiar azi prin zona aia… Merci, varsatorule!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

Catttus (daca te mai intereseaza) si altii: am luat azi Verbatim Dual Layer cu 25,85 roni, de la Cora.
(Asa ca hukule trebuie sa-ti inapoiez vreo 10 roni)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
altero - 26 Ianuarie 2006 09:08 PM

ok. bere sa fie ca acum avem si bani…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 26 Ianuarie 2006 09:08 PM

Catttus (daca te mai intereseaza) si altii: am luat azi Verbatim Dual Layer cu 25,85 roni, de la Cora.

La Muzica am luat cu 16.50 RONI, nu ca as fi zgarcit pt ronii astia, dar cam sus pretul la Cora.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

Stai asa, ca sa pricep: la Muzica au Verbatim dual cu 16,5 roni? Daca-i asa, atunci cum naiba aia de la Best le vand cu 35? E ~ dublu!!!
Io nu mai inteleg nimic din economia asta de piata!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 27 Ianuarie 2006 06:00 AM

Stai asa, ca sa pricep: la Muzica au Verbatim dual cu 16,5 roni? Daca-i asa, atunci cum naiba aia de la Best le vand cu 35? E ~ dublu!!!
Io nu mai inteleg nimic din economia asta de piata!

La Muzica, luni aveau Verbatim bulk la 16.50 roni și 22 roni ambalat în cutie; cam mare diferența. Nu am ajuns la magazinul sugerat de vărsător în Panduri, nu prea trec pe acolo. Dacă ar fi conform catalogului, acolo dl este 12 roni.
De ce e 35 roni la Best nu știu, adaos comercial 150 % probabil, la Muzica adaos comercial 20 %.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am luat azi de la Pro Data Intl. (magazinul din Panduri) Memorex dl cu 15 roni (bulk). Ei, parca mai poti sa respiri la preturi d’astea. La mai mici!
Nu am deocamdata cu ce sa incerc discurile, dar nu ar trebui sa faca probleme. Cantul nu arata asa bine ca la Verbatim, dar nici prea rau (metoda mea ochiometrica de evaluat discurile; pana acum n-a dat gres).