He, he, al treilea Mac.
Azi l-am comandat la iStyle: MBP 15”, 2.4 GHz, 2 GB RAM, 160 GB HDD, glossy. L-as fi vrut cu 4 GB, dar ar fi trebuit sa platesc in plus paste 1.000 eur. Enorm! Mai bine ma iau dupa topicul despre memorii 3rd party si imi pun singur. Pentru ca e glossy trebuie sa astept, sper ca nu mai mult de 1 luna.
La iStyle, in afara de celebrele fete dragute si simpatice ( ), l-am vazut si pe un macuser de pe la noi, dar am uitat care ii e numele (n-a mai fost de mult pe forum), care s-a angajat acolo.
Stiu, nu intereseaza pe nimeni, dar eu sunt bucuros! Revin cu si mai mult entuziasm cand mi-o ajunge jucaria.
[ Modificat: 30 Noiembrie 2007 08:21 PM de Administrator ]
Ia zi, erau ceva macbook pro-uri la raft? Asa mai prafuite? Poate poate scot ceva la vanzare cu reducere babana… Uff… must resist buying more Apples… slap slap!
Ai fost azi pe la iStyle? Pe la ce ora?
Am fost si eu tot azi pe acolo sa-mi iau tastatura noua. Revin cu detalii despre ea (dupa cina )
Aha, tu erai al’ care a luat tastaura! Am auzit ca au avut una si a au dat-o imediat.
Ia zi, cum e? De aratat stiu ca e bestiala, dar cum se simte? De exemplu, pe asta a Power Mac-ului, cea de plastic, nu imi place sa scriu, ca imi par prea tari tastele. In schimb cea a PowerBook-ului e un vis.
Ia zi, erau ceva macbook pro-uri la raft? Asa mai prafuite? Poate poate scot ceva la vanzare cu reducere babana… Uff… must resist buying more Apples… slap slap!
Erau, normal. Era chiar unul cum il vreau eu, dar fara glossy. M-a cam durut sa-l las acolo, dar chiar cred ca o sa-mi placa el cu glossy.
Aha, tu erai al’ care a luat tastaura! Am auzit ca au avut una si a au dat-o imediat.
Ia zi, cum e? De aratat stiu ca e bestiala, dar cum se simte? De exemplu, pe asta a Power Mac-ului, cea de plastic, nu imi place sa scriu, ca imi par prea tari tastele. In schimb cea a PowerBook-ului e un vis.
Eu am fost cu tastatura noua… Am lua iMacul modelul asta nou de cand a aparut la noi si de atunci tot i-am sunat la 3-4 zile sa-i intreb daca au adus tastatura. Proabil ca s-au plictisit de mine si mi-au dat-o.
Fata de ce am folosit pana acum (un Logitech acasa si IBM la munca si pe laptop) trebuie sa recunosc ca e diferita. Cea veche de Mac nu am folosit-o prea mult deci mi-e greu sa compar.
Prima questie care m-a debusolat cand am luat-o a fost faptul ca tasta de Enter e foarte mica. Si faptul ca e extrem de subtire. Totui aluminiul ala arata super bine.
Dupa o folosire de cateva ore primele impresii…..sunt ca imi place Seamana cel mai tare cu o tastatura de laptop insa ceva mai ergonomica. Tastele sunt suficient de mari, si se apasa usor si clar…si nu prea le incurci (sper sa nu fac prea multe greseli in postul asta si sa ma fac de ras). Se scrie usor pe ea.
Desi sunt un fan al tastaturilor zgomotoase, clasice, care tacaneau…..asta are un sunet ca de laptop care e placut si indeamna la scris.
Ca obosela a mainilor nu ma pot pronunta inca, pentru ca nu am scris suficient pe ea. Dupa weekend cand stau mai mult pe ea pot sa revin cu pareri mai clare. Proabil ca tine si de cum te obisnuiesti sa scrii cu ea si cum tii mainile.
Per total, o tastatura de laptop dar mai ergonimca, cu taste ce par mai mari si cu spatii suficiente intre ele. Misto faptul ca are control pentu luminozitatea monitorului pe ea. Dashboad si Expose nu prea le-am folosit ca le am puse pe mouse….dar cand scriu am observat ca incep sa am tendinta sa le folosesc deci s-ar putea dovedi utile.
De asemenea utile porturile USB2.0. Destul de incomod asezate. Pentru ceva mai “gras” o sa stea stramba tastatura (a venit totusi cu un cablu prelungitor USB)
+..hm..ma duc si eu saptamana viitoare la istyle ca am de ridicat un ipod….au deja imac-ul nou pe raft ca daca au asta ca fi prima chestie la care ma uit !
PBul de 12’? Iti dai seama ca il tin, nu il dau ca mi-e tare drag. Ma gandesc sa fac un Xgrid din cele trei, dar probabil ca PBul e prea slab ca sa conteze.
He, he: mi-am luat si tastatura noua, d-aia subtire. E foarte misto, cred ca o sa pot scrie la fel de comod ca pe cea de la PB. Si ma cam asteapta perioada de scris mult…
Nu am intrebat daca mai au, dar din ce am mirosit eu, nu prea pareau sa aiba multe.
Si o rectificare la upgradeul de memorie la MBP: nu e peste 1000, ci 565 €. Macuserul de care vorbeam mai sus (Alex Rosu) a cercetat mai temeinic si mi-a dat vestea (pentru care ii multumesc). Drept urmare am comandat MBP cu 4 GB de RAM; un monstru mic.