2 din 7
2
Imi iau MacBook Pro!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
altero - 20 Septembrie 2007 11:20 PM

He, he: mi-am luat si tastatura noua, d-aia subtire. E foarte misto, cred ca o sa pot scrie la fel de comod ca pe cea de la PB. Si ma cam asteapta perioada de scris mult…
Nu am intrebat daca mai au, dar din ce am mirosit eu, nu prea pareau sa aiba multe.

Si o rectificare la upgradeul de memorie la MBP: nu e peste 1000, ci 565 €. Macuserul de care vorbeam mai sus (Alex Rosu) a cercetat mai temeinic si mi-a dat vestea (pentru care ii multumesc). Drept urmare am comandat MBP cu 4 GB de RAM; un monstru mic.

Sa-ti traiasca! Asteptam impresii de la tine….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

si eu mi as lua MACPRO dar la noi te omoara preturile

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
capitanu - 21 Septembrie 2007 05:16 PM

Nu prețurile, alea-s ca la ei, la vest, veniturile, care-s ca la noi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07
Cattus Thraex - 22 Septembrie 2007 03:53 AM

nu chiar: 2499 USD în SUA (2299 dacă eşti student) , peste 3500 în România (MBP, 2.4 GHZ, 160 GB)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
batranul - 22 Septembrie 2007 07:41 AM
Cattus Thraex - 22 Septembrie 2007 03:53 AM

nu chiar: 2499 USD în SUA (2299 dacă eşti student) , peste 3500 în România (MBP, 2.4 GHZ, 160 GB)

Păi nu compara prețurile din România cu cele din SUA, cele de la noi sînt cele din UE, cu variații legate de TVA. Oricum e enorm, oricum descurajant, oricum nr de mașini de lux din România e printre cele mai mari din lume raportat la nr de locuitori. Ce zici de asta?

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

Absolut de acord. Ar fi multe de spus legat de asta…e-he..

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.03.06

ti-a ajuns? n-a trecut o luna
la ce pret(tva inclus evident)?
Vreau sa cumpar si eu unul aceeasi configuratie. Imi recomandati sa il iau de la ei, sau din alta parte?
iStyle acorda discounturi sau pretul online e pretul final? Dar Noumax?

[ Modificat: 03 Octombrie 2007 05:16 AM de quad ]

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
altero - 20 Septembrie 2007 11:20 PM

He, he: mi-am luat si tastatura noua, d-aia subtire. E foarte misto, cred ca o sa pot scrie la fel de comod ca pe cea de la PB. Si ma cam asteapta perioada de scris mult…
Nu am intrebat daca mai au, dar din ce am mirosit eu, nu prea pareau sa aiba multe.

Si o rectificare la upgradeul de memorie la MBP: nu e peste 1000, ci 565 €. Macuserul de care vorbeam mai sus (Alex Rosu) a cercetat mai temeinic si mi-a dat vestea (pentru care ii multumesc). Drept urmare am comandat MBP cu 4 GB de RAM; un monstru mic.

wow.. a trecut ceva de cand n-am mai fost pe aici. Frumos s-a dezvoltat locul.

In alta ordine de idei: altero, n-ai de ce sa-mi multumesti pentru pretul upgrade-ului ala; domnisoara se confuzase si incepuse sa dea preturi incredibile pentru upgrade-urile la ram, iar cand ai venit tu eram chiar in prima sau a doua zi si nu prea stiam eu ce sa zic/fac exact pe-acolo, si nici nu prea ma lua lumea in seama raspberry. Da’ e cool acuma.

Iar mac-userului de mai sus care voia sa stie de discounturi - cel mai bine ar fi sa ne faca o vizita la showroom, avem niste promotii pentru studenti, eventual ceva un iPod.. ceva ceva tot se rezolva raspberry smile.

A - iar tastaturi noi cu fir sunt si vin in mod constant.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Cattus Thraex - 22 Septembrie 2007 02:05 PM

Păi nu compara prețurile din România cu cele din SUA, cele de la noi sînt cele din UE, cu variații legate de TVA. Oricum e enorm, oricum descurajant, oricum nr de mașini de lux din România e printre cele mai mari din lume raportat la nr de locuitori. Ce zici de asta?

Cattus are dreptate, la care as mai adauga doar ca mai e problema de volum - in america aduci mac-urile cu vaporul din china, in .ro le aduci pe aer sau pe rutier, si aduci un numar infinit mai mic. Toata piata din Romania pe an de macuri e probabil cat vinde magazinul Apple din Manhattan in 3-4 saptamani.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
abredross - 13 Octombrie 2007 03:02 PM
Cattus Thraex - 22 Septembrie 2007 02:05 PM

Cattus are dreptate, la care as mai adauga doar ca mai e problema de volum - in america aduci mac-urile cu vaporul din china, in .ro le aduci pe aer sau pe rutier, si aduci un numar infinit mai mic. Toata piata din Romania pe an de macuri e probabil cat vinde magazinul Apple din Manhattan in 3-4 saptamani.

Ar fi grozav dacă piața autohtonă ar înghiți pe lună atîtea mac-uri cît ar încăpea pe un vapor! Măcar pe un TIR. Din păcate, mai va pînă atunci.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

O sa rideti: pe luna se vind de juma’ de TIR!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 13 Octombrie 2007 03:14 PM

O sa rideti: pe luna se vind de juma’ de TIR!

Păi cînd se va vinde și jumatea ailaltă, vor scădea și prețurile, parol. Cînd vom ajunge la două tiruri, vom avea și Apple Center pe bune. Hai, pe cai!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pai nu… se vinde numai jumatatea aia, dar de mai multe ori…

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Gata, a venit!
L-am luat, acum isi face jdemii de updateuri. A venit cu 10.4.10, dar si cu Leopard la cutie. Mai mult, am primit bonus si o husa, ca era promotia aia cu lunile albastre.

Foarte tare, ma duc sa pap ceva, dupa care - la joaca! smile

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

+have fun+

2 din 7
2