Eu nu am ochii foarte antrenati, asa ca pentru mine e OK display-ul. Bate in galben daca te uiti din laterala.
Insa eu oricum sunt extaziat. N-am apucat sa-l muncesc la greu, dar, de exemplu, vede fara nici un dropped frame HDuri la 1080p. Ceea ce Power Macul meu de 2x2,7 GHz nu poate; la 1080p se poticneste rau.
O sa mai revin cu impresii. (Cu toate ca pentru multi dintre voi MBP e deja old news)
Stai asa, ca acum descarc niste HDuri .TS H.264 1080p (adica, ce e mai solicitant si ce nici nu se deschide pe PM): primul din ele a ajuns si merge fara nici macar un sughit!
da aveti dreptate in legatura cu hardul (da am fujitsu) am remarcat si eu aceasta puturosenie , o sa il schimb cu un hitachi travelstar 7K200 , abia astept !
E Fujitsu al meu. Mi-era un pic teama ca e cam slab, dar daca duce HDurile astea, atunci e OK. Pentru chestii mai grele oricum ii dau externe pe FW800.
Dar ce unitate DVD oi avea? E HL-DT-ST DVDRW GSA-S10N.
Ei, in System Profiler nu spune mai nimic. La Graphics/Displays imi zice doar de GeForce si ca displayul e color LCD. Era pe undeva mai adanc, s-a spus pe forum, dar nu mai tin eu minte unde si ce sa caut.
edit: Asa, vezi…
Uite, ar fi Samsung. E de bine, sau ?
[ Modificat: 22 Noiembrie 2007 02:13 AM de altero ]