E Fujitsu al meu. Mi-era un pic teama ca e cam slab, dar daca duce HDurile astea, atunci e OK. Pentru chestii mai grele oricum ii dau externe pe FW800.
Dar ce unitate DVD oi avea? E HL-DT-ST DVDRW GSA-S10N.
Este LG sigur pentru că am și eu o unitate LG pe usb și începe cu același cârnat de litere…
altero vreau sa te intreb daca tu ai avut pina acum probleme cu al tau la iesitu din sleep ca la mine au fost , mai dese in 10.5 si, cei drept mai rare, de trei ori doar in 10.5.1, si anume cind se trezea raminea ecranul negru si rebuia sa incep sa apas o gramada de taste sa inchid deschid capacul si pina la urma se trezea sau nu si atunci tineam apasat butonul de power si restartam
altero vreau sa te intreb daca tu ai avut pina acum probleme cu al tau la iesitu din sleep ca la mine au fost , mai dese in 10.5 si, cei drept mai rare, de trei ori doar in 10.5.1, si anume cind se trezea raminea ecranul negru si rebuia sa incep sa apas o gramada de taste sa inchid deschid capacul si pina la urma se trezea sau nu si atunci tineam apasat butonul de power si restartam
I-am dat vreo 4 sleepuri si se trezeste foarte rapid; mai rapid decat PBul.
eu am avut astfel de probleme.. tot de vreo 3 ori….insa n-a fost nevoie de restartare…si-a revenit dupa ce am insistat la mai multe taste….
dupa upgrade-ul la 10.5.1 nu a mai facut astfel de probleme
Un mic test, care m-a cam dat pe spate.
Sarcina:
Un film HD mkv de 92 minute, codat pentru iPod classic cu VisualHub 1.29b5 (H.264, High), pe MBP si pe PM.
Specificatii:
- MBP: C2D 2.4 GHz, 4 GB RAM, HDD de 5400 rpm (10.4.11)
- PM: 2x2.7 GHx G5, 2 GB RAM, HDD de 7200 rpm (10.5.1)
Rezultate:
- MBP termina de codat in 82:15
- PM termina in 149:08
MBP e cu 45% mai rapid fata de PM. Timp in care MBPul a si stat o gramada cu screen saver-ul acela frumos dar solicitant, LotsaWater; dar numai repet testul, pentru ca e clar:
Concluzie: G5, we all love you, but you’re time is gone.