5 din 7
5
Imi iau MacBook Pro!
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

O sa-i pun, dar nu prea-i pasa de memorie lui VisualHub.

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Chiar vroiam sa te intreb, pina la urma ce memorie/ram i-ai pus ? Eu am ceva de la istyle , parca ICE nu stiu cine le produce si ce este cu acesta marca

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu m-am uitat sa vad cu ce memorie a venit. E “Apple” smile.

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRank
Member

Eu cind l-am luat mi-au scos memoria cu care a venit 2x 1gb si mia-au pus alta 2x 2gb.  Atit am apucat sa vad ca scria pe ele ” ICE ” .Am cautat si pe net “memory/ram ICE” si nu am gasit nimic , nici macar pe aproape,  de asta am zis sa intreb

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Administrator

La mine asa a venit de la mama lui (chinezoaica, conform coconut).

Nu mai stiu, ai facut AHT? Poate d-aia ai problemele alea cu sleepul? (Ar fi culmea!)

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRank
Member

Dade facut am facut si AHT si ASD (Apple Service Diagnostic) si totul este OK . Nu cred sa fie de la memorie ca am citit aici http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1206438  si sint destul de multi care au problema mea. Oricum o sa sun la istyle sa intreb ce memorie e asta sa ma lamuresc si eu

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.10.05
sorin - 24 Noiembrie 2007 07:08 AM

Dade facut am facut si AHT si ASD (Apple Service Diagnostic) si totul este OK . Nu cred sa fie de la memorie ca am citit aici http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1206438  si sint destul de multi care au problema mea. Oricum o sa sun la istyle sa intreb ce memorie e asta sa ma lamuresc si eu

E ok memoria, stai linistit raspberry - e certificata Apple si o folosim de mult timp, n-am avut nici un fel de probleme cu ea.. oricum, poti sa treci pe la service sa vorbesti cu tehnicienii nostri daca ai probleme cu trezitul din sleep al MBP-ului; daca e memoria de vina (poate e vreo problema singulara cu vreuna dintre placute), ti-o schimba serviceul fara probleme.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRank
Member
Alex Rosu - 24 Noiembrie 2007 06:21 PM
sorin - 24 Noiembrie 2007 07:08 AM

E ok memoria, stai linistit :P - e certificata Apple si o folosim de mult timp, n-am avut nici un fel de probleme cu ea.. oricum, poti sa treci pe la service sa vorbesti cu tehnicienii nostri daca ai probleme cu trezitul din sleep al MBP-ului; daca e memoria de vina (poate e vreo problema singulara cu vreuna dintre placute), ti-o schimba serviceul fara probleme.

Mltumesc pentru raspunsul prompt ! De fapt ma intriga faptul ca nu geseam nimic pe internet despre aceste memorii (ICE parca) , cine le peroduce s.m.a.d . Cit despre trezitul macbook pro-ului meu , cit si despre faptul ca de cind l-am luat,  istat pro imi arata battery health 97% sau chiar 96% cind baterie este pe terminate,  incepind cu ciclu 1 si pina in prezent ciclu 24 ,de toate aste vorbisem intii cu Catalin(service) apoi cu Anca acum o saptamina (chiar inainte de update-ul 10.5.1)  si ramasese sa ma sune dar inca nu m-a sunat , cei drept nici eu nu am insistat ca deja am inebunit-o cu telefoanele pina acum cu al meu macbook pro care a fost schimbat de 3 ori pina acum de pe 18 iunie pina in prezent (din cauza ecranului ) , iar numarul de netreziri s-au micsorat considerabil dupa update-ul 10.5.1 adica de la doua, trei pe zi in 10.5 (cea ce era deranjant chiar) la numai 4 cu cea de aseara intr-o saptamina si ceva de cind am facut update-ul la 10.5.1.
Astept sfaturi pe mai departe ce sa fac in legatura cu netrezitul si cu bateria
Inca o data multumesc

[ Modificat: 24 Noiembrie 2007 07:15 PM de sorin ]

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 06.05.07

nu normala treaba cu bateria… tot iStat imi da la mine la 224 de cicluri 100% health!!!

Semnătură 

MacBook/13”/1.83GHz/2Gb/60Gb
iMac/20”/2.4Ghz/4Gb/350Gb

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Administrator

La mine a fost 98% de la ciclul 1.
Uite de asta e mai bine sa cumperi din .ro, ca ai garantie 2 ani si poti inlocui eventualul defect (relativ) rapid.

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.10.05
sorin - 24 Noiembrie 2007 07:13 PM

Multumesc pentru raspunsul prompt ! De fapt ma intriga faptul ca nu geseam nimic pe internet despre aceste memorii (ICE parca) , cine le peroduce s.m.a.d . Cit despre trezitul macbook pro-ului meu , cit si despre faptul ca de cind l-am luat,  istat pro imi arata battery health 97% sau chiar 96% cind baterie este pe terminate,  incepind cu ciclu 1 si pina in prezent ciclu 24 ,de toate aste vorbisem intii cu Catalin(service) apoi cu Anca acum o saptamina (chiar inainte de update-ul 10.5.1)  si ramasese sa ma sune dar inca nu m-a sunat , cei drept nici eu nu am insistat ca deja am inebunit-o cu telefoanele pina acum cu al meu macbook pro care a fost schimbat de 3 ori pina acum de pe 18 iunie pina in prezent (din cauza ecranului ) , iar numarul de netreziri s-au micsorat considerabil dupa update-ul 10.5.1 adica de la doua, trei pe zi in 10.5 (cea ce era deranjant chiar) la numai 4 cu cea de aseara intr-o saptamina si ceva de cind am facut update-ul la 10.5.1.
Astept sfaturi pe mai departe ce sa fac in legatura cu netrezitul si cu bateria
Inca o data multumesc

Legat de Anca si sunatul - o sa gasesti aici motivul pentru care nu prea a mai stat de telefoane..

Legat de baterie - nici Apple pe site-ul mama nu spune foarte multe legate de viata bateriei s.a.m.d.; desi inteleg foarte bine dorinta oricarui macuser dedicat ca masina lui sa “puncteze” cat mai sus in orice test, cand vine vorba de baterie se pune o singura intrebare - esti sau nu multumit de viata ei? Daca te tine suficient de mult, e totul in regula. Sincer (cel putin in cazul bateriei), ce spune iStat Pro e cam irelevant.. si oricum, cu bateriile e discutie lunga - eu am o baterie la un PowerBook care 6 luni pe an mi se incarca pana la 70-80%, 6 luni pe an nu depaseste 35-40%; de tinut, tine la fel; dracu’ sa le mai inteleaga?

Iar cu trezitul din somn - eu ma joc mult cu MBP-uri prin showroomul iStyle; le pun in sleep si le trezesc din sleep deseori, si nu mi s-a blocat decat unul singur care rula tiger si care, la momentul cand l-am adormit, rula o prezentare full-screen in quicktime (si din experienta stiu ca QT mai face problema asta), si am presupus ca QT ar fi problema; in rest, nu mi s-a intamplat vreun incident asemanator cu vreun MBP; astfel - cel mai probabil e o problema software (chiar nu vad ce piesa hardware ar putea sa faca probleme), si sa speram ca o sa fie corectata. Oricum, eu am mare incredere in Catalin si priceperea lui (chiar e foarte bun pe ce face), si daca el n-a zis nimic de vreo problema hardware inseamna ca nu exista raspberry.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
eugeniu - 24 Noiembrie 2007 10:18 PM

nu normala treaba cu bateria… tot iStat imi da la mine la 224 de cicluri 100% health!!!

Asta e chiar imposibil!

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai de aia si eu zic ca iStat si alte coconut-uri sunt vrajeli. Nu te poti baza pe ce zic ele.
De fapt nu e vina lor, ele doar citesc ce le zice sistemul.

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
altero - 25 Noiembrie 2007 06:04 AM

Pai de aia si eu zic ca iStat si alte coconut-uri sunt vrajeli. Nu te poti baza pe ce zic ele.
De fapt nu e vina lor, ele doar citesc ce le zice sistemul.

Pai ma uit si in system profiler la power si la full charge capacity (mAh) - din ce am citit si pe alte forumuri am inteles ca o baterie noua de macbook pro ar trebui sa fie de 5500 iar la mine este in jur de 5300 tot de la ciclu 1

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRank
Member

A mai scazut ceva , nu cred ca este chiar normal

5 din 7
5