sorin - 24 Noiembrie 2007 07:13 PM
Multumesc pentru raspunsul prompt ! De fapt ma intriga faptul ca nu geseam nimic pe internet despre aceste memorii (ICE parca) , cine le peroduce s.m.a.d . Cit despre trezitul macbook pro-ului meu , cit si despre faptul ca de cind l-am luat, istat pro imi arata battery health 97% sau chiar 96% cind baterie este pe terminate, incepind cu ciclu 1 si pina in prezent ciclu 24 ,de toate aste vorbisem intii cu Catalin(service) apoi cu Anca acum o saptamina (chiar inainte de update-ul 10.5.1) si ramasese sa ma sune dar inca nu m-a sunat , cei drept nici eu nu am insistat ca deja am inebunit-o cu telefoanele pina acum cu al meu macbook pro care a fost schimbat de 3 ori pina acum de pe 18 iunie pina in prezent (din cauza ecranului ) , iar numarul de netreziri s-au micsorat considerabil dupa update-ul 10.5.1 adica de la doua, trei pe zi in 10.5 (cea ce era deranjant chiar) la numai 4 cu cea de aseara intr-o saptamina si ceva de cind am facut update-ul la 10.5.1.
Astept sfaturi pe mai departe ce sa fac in legatura cu netrezitul si cu bateria
Inca o data multumesc
Legat de Anca si sunatul - o sa gasesti aici motivul pentru care nu prea a mai stat de telefoane..
Legat de baterie - nici Apple pe site-ul mama nu spune foarte multe legate de viata bateriei s.a.m.d.; desi inteleg foarte bine dorinta oricarui macuser dedicat ca masina lui sa “puncteze” cat mai sus in orice test, cand vine vorba de baterie se pune o singura intrebare - esti sau nu multumit de viata ei? Daca te tine suficient de mult, e totul in regula. Sincer (cel putin in cazul bateriei), ce spune iStat Pro e cam irelevant.. si oricum, cu bateriile e discutie lunga - eu am o baterie la un PowerBook care 6 luni pe an mi se incarca pana la 70-80%, 6 luni pe an nu depaseste 35-40%; de tinut, tine la fel; dracu’ sa le mai inteleaga?
Iar cu trezitul din somn - eu ma joc mult cu MBP-uri prin showroomul iStyle; le pun in sleep si le trezesc din sleep deseori, si nu mi s-a blocat decat unul singur care rula tiger si care, la momentul cand l-am adormit, rula o prezentare full-screen in quicktime (si din experienta stiu ca QT mai face problema asta), si am presupus ca QT ar fi problema; in rest, nu mi s-a intamplat vreun incident asemanator cu vreun MBP; astfel - cel mai probabil e o problema software (chiar nu vad ce piesa hardware ar putea sa faca probleme), si sa speram ca o sa fie corectata. Oricum, eu am mare incredere in Catalin si priceperea lui (chiar e foarte bun pe ce face), si daca el n-a zis nimic de vreo problema hardware inseamna ca nu exista
.