M-am uitat si eu pe apple discussions si ce am inteles de acolo ar fi asa : nu se iau in cosiderare third party application , te duci in system profiler la power si o baterie normala este considerata daca la mai putin de 300 cicluri ai cel putin , capacitatea maxima de incarcare 4400 adica 80% din capacitatea ei normala de 5500 , iar la mine in ritmul asta cred ca nu o sa apuc 300 de cicluri si sa nu scada sub nivelul asta .Acum am 24 de cicluri si capacitatea maxima de incarcare 5113 . Poate iaru ma poate ajuta cu alte informatii sau sfaturi
Eu am schimbat-o asa: intr-o buna dimineata a scazut de la 99% la 75%. Punct. M-am dus si am schimbat-o. E garantie Apple. Daca sint 98-96-90 dupa 20-40-100 de incarcari, e normal.
Intre timp mi-am scos iStat Pro widget care se pare ca este cauza pentru care macbook pro -ul meu nu se trezea din “sleep” citeodata , conform acestui post tot de la apple discussions , asa ca astazi la prinz mi-am dezinstalat acest widget si pina acum nu am mai avut probleme dar cred ca este prea devreme sa ma pronunt sa vedem dupa citeva saptamini . Oricum ar fi interesant de vazut citi din posesorii de macbook pro santa rosa , cu leopard si istat pro au aceste probleme cu iesitul din “sleep”
Dacule, ai dreptate si nu prea: Dexonline e de neinlocuit la viteza, iar iStat pro merge fara probleme. Dar… de ce sa ma uit la ceas in widget, sau la vreme (am Weather Dock) sau la stocurile si avioanele americane?
Iar eu nu foloseam decit iStat pro si citeodata weather in special cind calatoresc , calculatorul si cam atit . Sa nu ma intelegeti gresit iStat pro mergea si la mine perfect , doar ca citind pe apple discussion ca asta ar putea fi rezolvarea la problema mea cu trezitul din sleep am decis sa dezinstalez acest widget si sa incerc sa vad ce se intimpla , pina acum nu am mai avut probleme cu sleep-ul , dar a trecut doar o zi asa ca nu pot sa fiu inca categoric in privinta asta. O sa va tin la curent cu ce se intimpla. Oricum acesta problema ar putea sa apara doar in urmatoarele configuratii : macbook pro santa rosa , leopard (problema mai frecventa in 10.5 si mai diminuata in 10.5.1) si istat pro.
[ Modificat: 26 Noiembrie 2007 05:12 PM de sorin ]