De fo citeva saptamini am observat niste pete pe display, mai exact in colturile din stinga sus si jos si dreapta sus. Nu sint foarte deranjante, dar nu or insemna inceputul sfirsitului LCD-ului?
Nu ai cumva vreun sistem de boxe cu transformatorul intr-una din ele, pe care le tii lipite de monitor? Sau un alt transformator de la cine stie ce aparat?
Asta e problema ‘clasica’ pe imacele astea noi (Intel) care au niste dispayuri execrabile… Exceptie
face probabil cel de 24”. Se numeste ‘igrasie’ :D daca puteti crede asa ceva!...
Nu mai cunosc detaliile dar exista o pelicula peste displayul propriu zis care , din cate se vede
aduna o ‘grasime’ de pe undeva… Se poate curata, chiar si in sufragerie propria dar nu fara a
demonta iMacul… Bine ca n-ai patit nici nu-ti mai arat ce..
Mergi in service cu iMac-ul, chiar dacă nu are pixeli morți, nu e normal să ai așa ceva pe ecran!
Cât despre noile iMace… no comment. Am văzut că se plângea unul că i-a intrat praf între geam și ecran.
Am mai postat eu asta, dar de mult: acum ceva timp mi-a intrat un vierme in ecranul PBului. Uite filmul aici. N-a rezistat mult, nu l-am mai vazut de atunci; s-o fi electrocutat p-acolo.
Am mai postat eu asta, dar de mult: acum ceva timp mi-a intrat un vierme in ecranul PBului. Uite filmul aici. N-a rezistat mult, nu l-am mai vazut de atunci; s-o fi electrocutat p-acolo.
Na să mor eu, aşa ceva nu am mai văzut! Eu cred că îl urmăream toate cele 4h să nu cumva să îşi dea sufletul inainte să iasă de acolo. Asta presupunând că nu e poantă filmul!
stai calm . am si eu pete dinalea.
doar ca la mine zici ca s-a constipat viermele :D
petele provin de la umezeala, si sunt iremediabile. o sa vezi cand duci amcu la service ce o sa gasesti in el.. de la panza de paianjen.. la chestii lipicioase
e un defect de fabricatie..in loc sa scoata aerul afara, in intel imacuri se recircula, adik se trece aerul prin componente si porma iese pe fanta din spate. e normal sa se lase cu surprize neplacute