1 din 2
1
Colecție MAC OS 7-9 + aplicații
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Tocmai îmi pun ordine în vechile colecții de MAC OS-uri vechi + aplicațiile aferente (mă rog, cele curente, procesoare text, language kits, ceva utilitare etc.) Am făcut imagini, unde trebuie + fișiere trase ciobănește, drag-and-drop. Totul încape lejer pe un DVD. Cine este interesat să le aduc pe 28 ianuarie, să zică din timp.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pai daca ajung pe acolo o sa aduc si eu colectia de “oldies but goldies”... poate facem schimb.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 20 Ianuarie 2006 04:47 AM

Pai daca ajung pe acolo o sa aduc si eu colectia de “oldies but goldies”... poate facem schimb.

Adu, adu, la schimb cu ele… mai caut, mai sap, la schimb cu ele…

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

citi ceva am si eu, dar vrau sa mai am, pentru asta sunt gata sa vin la Bucuresti special, eu puot sa aduc si ale mele in engleza si italiana, puote (da puote nu) este ceva ca nu aveti…in orice caz vrau tare sa ma joc cu macul vintage…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cattus, ai putea sa le sui pe un ftp. sa faci astfel, un pustiu de bine si celor care nu pot ajunge la intalnire

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

acum urc pe ftp niste aplicatii pt macos 7.5 si sist.

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

pe care ftp ziceti si mie pls… ca uite tot pe classic sta iMac-ul meu si u vrea x sub nici o forma….
asa ca: site-uri cu flashuri etc… nu le vad… deci un browser mai destept nu e…
nu mai zic de altele… ca deja ma enervez…

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
PallMAC - 11 Februarie 2007 07:54 PM

pe care ftp ziceti si mie pls… ca uite tot pe classic sta iMac-ul meu si u vrea x sub nici o forma….
asa ca: site-uri cu flashuri etc… nu le vad… deci un browser mai destept nu e…
nu mai zic de altele… ca deja ma enervez…

nu cred ca nu sa puote de bagat X sub nici o forma, eu am avut probleme cu al meu, dar la urma am strapuns…classic e foarte interesant, dar da ca nu ajunge clasic stii ca este X, la tine inca sa fie cu dual boot, cei cu macurile recente nu i-si pot permite asa lux…care model, care firmware, cit este de mare hardul? (puote trebui s-o schimbi, dar ce este un hardul nou pentru un dual-boot OS 9- OS X?)

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Problema este ca nu stiu nici ce hard maxim ar accepta ca as fi incantat sa ii pun mai mare…
Astept sfarsitul lunii poate am bani de un 40 in 7200 (asta ar trebui sa mearga totusi) si mai incerc atunci… Momentan e un iMac G3 350 Mhz 512 ram si 20 gb 5200 WD… am scris in thread-urile de Mac OS X.

Pana atunci… vreun link de softuri de classic mai bunutze? Macar un browser de web pls… ca acu doar opera 6 ce mai face fata cat de cat… altceva nu prea mai stiu nici eu… firefox de classic n-am gasit :( ...

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
PallMAC - 11 Februarie 2007 10:33 PM

Problema este ca nu stiu nici ce hard maxim ar accepta ca as fi incantat sa ii pun mai mare…
Astept sfarsitul lunii poate am bani de un 40 in 7200 (asta ar trebui sa mearga totusi) si mai incerc atunci… Momentan e un iMac G3 350 Mhz 512 ram si 20 gb 5200 WD… am scris in thread-urile de Mac OS X.

Pana atunci… vreun link de softuri de classic mai bunutze? Macar un browser de web pls… ca acu doar opera 6 ce mai face fata cat de cat… altceva nu prea mai stiu nici eu… firefox de classic n-am gasit :( ...

uite. eu am descarcat numai luna trecuta mozilla 1.2.1 si me gasesc foarte bine, asta practic e firefox pentru os9, are si localizare in romana wink  dute la mozilla.org si i-l gasesti. Succes.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

sarumana conasule,. sa traiesti… eu foloseam acu iCab… da pe unele pagini nici asta nu face fata…

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
PallMAC - 12 Februarie 2007 02:45 PM

sarumana conasule,. sa traiesti… eu foloseam acu iCab… da pe unele pagini nici asta nu face fata…

uhmmmm…interesant, acu iCab… vrau s-o probez…dar n-am inteles conluzia ta care e: e mai bun mozilla sau iCab?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

pai unele pagini nu merg cu iCab-ul dar merg cu Mozilla insa iCab-ul inca mai e suportat… adica inca e cu modificari la zi…

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
PallMAC - 13 Februarie 2007 12:38 PM

pai unele pagini nu merg cu iCab-ul dar merg cu Mozilla insa iCab-ul inca mai e suportat… adica inca e cu modificari la zi…

este ultima versiune in engleza si penultima versiune 2.9.x cu localizare in italiana cheese ce ziceți, este și ea cu modificâri la zi?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.12.05

De unde fac si eu rost de un 7.1.1 pentru un pb520?
Ca pentru 7.5.3 n-am atatea dischete…

Semnătură 

HP 100lx: MS-DOS 5.0; SIEMENS NIXDORF PCD-3NSX: MS-DOS 5.0
VTech HELIO: VT-OS; HP Jornada 540: WM 2000; DELL AXIM X51v: WM 6.1
Edimax BR6104KP 1+2: MIPSEL Linux
WYSE Winterm 5150SE 1: FreeNAS; WYSE Winterm 5150SE 2: WYSE Linux
HP ePC s10 MS-DOS 6.22: SIMH PDP-8 + OS/8 / TSS-8
PC Pentium D 930 Windows XP SP3: Ch. 11 + RT-11, Charon VAX + OpenVMS 7.3 / ULTRIX 4.5
PC C2Q Q9650 Windows XP SP3: Ch. AXP + OpenVMS 8.4 / Digital Unix 3.2G / Tru64 Unix 5.1B-6
Powermac G4 MDD 9.2.2 / 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
digital_me - 06 Iulie 2007 12:36 AM

De unde fac si eu rost de un 7.1.1 pentru un pb520?
Ca pentru 7.5.3 n-am atatea dischete…

Vezi dacă mediaconvertor a reușit cu ce i-am trimis eu, zicea că sînt bușite unele dischete…

Semnătură 

1 din 2
1