Tocmai îmi pun ordine în vechile colecții de MAC OS-uri vechi + aplicațiile aferente (mă rog, cele curente, procesoare text, language kits, ceva utilitare etc.) Am făcut imagini, unde trebuie + fișiere trase ciobănește, drag-and-drop. Totul încape lejer pe un DVD. Cine este interesat să le aduc pe 28 ianuarie, să zică din timp.
citi ceva am si eu, dar vrau sa mai am, pentru asta sunt gata sa vin la Bucuresti special, eu puot sa aduc si ale mele in engleza si italiana, puote (da puote nu) este ceva ca nu aveti…in orice caz vrau tare sa ma joc cu macul vintage…
pe care ftp ziceti si mie pls… ca uite tot pe classic sta iMac-ul meu si u vrea x sub nici o forma….
asa ca: site-uri cu flashuri etc… nu le vad… deci un browser mai destept nu e…
nu mai zic de altele… ca deja ma enervez…
pe care ftp ziceti si mie pls… ca uite tot pe classic sta iMac-ul meu si u vrea x sub nici o forma….
asa ca: site-uri cu flashuri etc… nu le vad… deci un browser mai destept nu e…
nu mai zic de altele… ca deja ma enervez…
nu cred ca nu sa puote de bagat X sub nici o forma, eu am avut probleme cu al meu, dar la urma am strapuns…classic e foarte interesant, dar da ca nu ajunge clasic stii ca este X, la tine inca sa fie cu dual boot, cei cu macurile recente nu i-si pot permite asa lux…care model, care firmware, cit este de mare hardul? (puote trebui s-o schimbi, dar ce este un hardul nou pentru un dual-boot OS 9- OS X?)
Problema este ca nu stiu nici ce hard maxim ar accepta ca as fi incantat sa ii pun mai mare…
Astept sfarsitul lunii poate am bani de un 40 in 7200 (asta ar trebui sa mearga totusi) si mai incerc atunci… Momentan e un iMac G3 350 Mhz 512 ram si 20 gb 5200 WD… am scris in thread-urile de Mac OS X.
Pana atunci… vreun link de softuri de classic mai bunutze? Macar un browser de web pls… ca acu doar opera 6 ce mai face fata cat de cat… altceva nu prea mai stiu nici eu… firefox de classic n-am gasit :( ...
Problema este ca nu stiu nici ce hard maxim ar accepta ca as fi incantat sa ii pun mai mare…
Astept sfarsitul lunii poate am bani de un 40 in 7200 (asta ar trebui sa mearga totusi) si mai incerc atunci… Momentan e un iMac G3 350 Mhz 512 ram si 20 gb 5200 WD… am scris in thread-urile de Mac OS X.
Pana atunci… vreun link de softuri de classic mai bunutze? Macar un browser de web pls… ca acu doar opera 6 ce mai face fata cat de cat… altceva nu prea mai stiu nici eu… firefox de classic n-am gasit :( ...
uite. eu am descarcat numai luna trecuta mozilla 1.2.1 si me gasesc foarte bine, asta practic e firefox pentru os9, are si localizare in romana dute la mozilla.org si i-l gasesti. Succes.