Probleme le wiki
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salut,

Am incercat sa intru pe sectiunea wiki de pe acest site, mai exact la Software video si audio si imi spune “ca nu se poate pentru ca nu exista”. De ce?

Seba

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Pentru că după ce entuziasmul inițial a pierit, nimeni nu s-a mai obosit să scrie ceva în wiki preferând în schimb să pălăvrăgească prin Discuții Generale. Acea pagină nu există deoarece nu a scris-o nimeni.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.11.06

Intrebare:
Daca doresc sa scriu sau sa furnizez anumite articole legate de programare…cu specific pe .NET…cum procedez?

Semnătură 

- Satira e o armă, nu? - Păi da, e. - Este… şi dumneata tragi!... - Nu trag. Cum o să trag?... - Cum nu tragi, dar ce faci? - Scriu… - Scrii… dar tragi… tragi, tragi, că de-aia e armă!... ” (Toma Caragiu - “Fabula”)

——
Momentan fara nici un Mac in posesie. Pana prin iulie-august, scriu in Wiki - sectiunea programare - folosindu-ma de altele wink.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

trimiti un PM catre Administrator si zici ca vrei. programarea asta e legata de Mac? Apple? Mac-uri?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.11.06

Mai precis dezvoltarea aplicatiilor web in ASP.NET si C# folosind implementarile .NET CLI si C# oferite oficial de Microsoft. E ceva de scris, dar luand in calcul ca lucrez fix in aceasta arie chiar foarte mult si sunt fan avid Mac, mi se pare unul din punctele pe care, din auzite pe la toti prietenii si colegii de breasla, se pune mult accent in Mac OS X… adica, daca nu vreau PHP, Python, PERL, html, ce pot sa fac in web design enterprise level? Iarasi, Mac os X server ofera ceva facilitati. E un pic de scris, dar pot scrie pe drum de pe laptop, la munca in timpul liber si tot termin in cateva zile… de ceva vreme fac cautari legate de implementarile .NET pe Mac OS si proiectele de pe mactopia si MS Research… cam asta este in mare. Ulterior, si alte lucruri dragute smile. Dar cred ca cel mai bine este sa am articolul “la mana” pentru a-l prezenta administratorului, nu?

Apropo, voi prezenta lucruri functionale, nu utopice smile . Voi incerca sa ofer si ceva tutoriale si documentatie legata de acest aspect.

[ Modificat: 11 Decembrie 2007 07:29 AM de Dragos Iorgulescu ]
 Semnătură 

- Satira e o armă, nu? - Păi da, e. - Este… şi dumneata tragi!... - Nu trag. Cum o să trag?... - Cum nu tragi, dar ce faci? - Scriu… - Scrii… dar tragi… tragi, tragi, că de-aia e armă!... ” (Toma Caragiu - “Fabula”)

——
Momentan fara nici un Mac in posesie. Pana prin iulie-august, scriu in Wiki - sectiunea programare - folosindu-ma de altele wink.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Super! Eu sunt paralel cu programarea, dar sper ca o sa fie cineva sa aprecieze si eventual sa completeze ce scrii.

Citeste regulile de formatare in wiki si da-i o proba de microfon.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 19 Septembrie 2007 02:08 AM

Pentru că după ce entuziasmul inițial a pierit, nimeni nu s-a mai obosit să scrie ceva în wiki preferând în schimb să pălăvrăgească prin Discuții Generale. Acea pagină nu există deoarece nu a scris-o nimeni.

... acele pagini la Wiki le scriem noi. Dacă nu e nimic, nimeni nu a scris. Ca atare, dacă tot întrebi, scrii!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Nu o problema, doar intrebare. Unele categorii si programe sunt duplicate. Spre exemplu Instant Messengers apare atat la Pagina Incepatorului sub “Unde sunt Outlook” etc, cat si la Programe pentru internet sub categoria Programe & Utilitare. E drept ca am contribuit si eu, dar era deja inceputa sectiunea Instant Messengers.
Cum facem? Personal as zice sa ne limitam la ce e inclus in OS X sub categoria incepatorului si sa mentionam ca, pentru mai multe programe, sa se observe categoriile de mai jos.

Inca o chestie. Se poate o categorie de diverse, mai mult sau mai putin? Spre exemplu eu am gasit, dupa INDELUNGATE cautari, un manager de bonsai absolut brici si gratis pentru OSX. Desi am spus “bonsai”, e bun pentru orice pasionat de plante/gradina care vrea sa tina evidenta de una-alta. Chestii d-astea mai esoterice unde punem? Ca poate scutim un biet individ de la cautari si cautari asa cum am trebuit sa fac si eu.

[ Modificat: 03 Ianuarie 2008 06:32 AM de fishbone ]

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ha, ha! Tu esti cel cu acvariul, unul din cele mai tari topice (topicuri?) pe care le-am vazut. Acum vrei bonsai. Bonsai sa fie!
Acu’ baga articol, ca ti-am facut categorie!

[ Modificat: 09 Ianuarie 2008 02:11 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Eu sunt ala, dar in legatura cu “cel mai tare” ... depinde de ce forum e vorba, lol.
*sigh* ... am mult prea multe hobby-uri.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 03 Ianuarie 2008 06:49 AM

... topice (topicuri?)

Ezitarea ta topice/topicuri îmi aduce aminte de o ședință la Ministerul Educației unde elaboram niște subiecte pt examene și ne tot frămîntam mintea cum să traducem „item”. După păreri și păreri, se ridică triumfător un dom director și zice mîndru de el: eu am zis itemuri sau iteme, acuma să zică un prof de română cum e corect…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ha, ha. Foarte tare! smile

Conform lui JaDEX (sa traiasca italianu’!): TÓPIC, -Ă, topici, -ce

‹‹ imposibilitate de inregistarre      Sugestie ››