In ce consta problema sa o iau pas cu pas :
1. Acrobat 8 Professional este inchis
2. ma duc pe un .PDF (nu de dimensiuni mari ci sub 1 MB) dau sa-l deschid
3. se deschide imediat Acrobat 8 Professional si deschide deci acest .pdf
4. aici sunt 2 cazuri
a) incep sa ma uit la el si brusc se blocheaza total nu mai pot face nimic in Acrobat 8 Professional ... apare acel (nu stiu cum sa-l denumesc) loading colorat ca o rozeta multicolora
bizar loading am incercat sa fac o captura cu Snapz si nu vede acel loading ci in locul lui in film apare doar sageata de la mouse ... si sta si sta si sta ... si iar sta si se gandeste ... se gandeste forte mult ... si dintr-o data ... incepe sa-mi sara in sus si in jos iconita de la Acrobat din Dock dau click pe ea nu imi da nici un mesaj nimic ... si gata isi revine la normal ... daca nu dau acel click si las iconul de acrobat sa sara in sus/jos la un moment dat se opreste din sarit ... dar adio acrobat daca incerc sa deschid sa inchid acel pdf nu mai merge deloc ... singura solutie Force Quit Acrobat
b) celalalt caz nici nu apuc sa ma uit cat de putin in .pdf ca face acest blocaj temporar chiar de la deschidere ... in rest se repeta acelasi lucru ...
5. dupa ce am deschis prima data Acrobat 8 Professional si am asteptata si tot asteptat ... mi-am facut treaba cu el dupa ce am trecut prin toti pasii descrisi mai sus ... daca nu-i dau Quit il las in Dock desi nu lucrez cu el si sa zicem dupa 10 min deschid alt .pdf nu mai face aceasta problema ... totul functioneaza perfect
As putea sa trec cu vederea acesta problema dar ma fac de cacao in fata clientilor ... care vin cu un .pdf de 3 MB si ma vad cu macu-ri alea alea
si mie imi merge mai prost Acrobat 8 Professional pe OSX decat pe un jeg de PC ![]()
Dar si asa nu-mi explic ... la ce se gandeste ce verifica ... ce cauta sunt ceva setari ... ma gandesc are ceva legatura cu fonturile ??? curios ca deschid un .pdf si fara text si tot la fel face ...
Am atasat un pdf sub 1MB care la fel ca unul de 10 MB imi face aceeasi problema
Va rog testati si voi ... la voi va face astfel de probleme ? ... astept un semn ceva
Apropo din cate imi aduc aminte ... cand am instalat la inceput toata gama CS 3 ... nu-mi facea aceasta problema ... acum de ceva timp mi-a aparut
Multumesc in avans