Dar si asa nu-mi explic ... la ce se gandeste ce verifica ... ce cauta sunt ceva setari ... ma gandesc are ceva legatura cu fonturile ??? curios ca deschid un .pdf si fara text si tot la fel face ...
Mii de multumiri IARU
Mda. Nu e bine. Totusi, trebuie sa folositi fonturi de la mama lor. OS X citeste TTF-uri, dar faceti bine si le convertiti! Cu FontLab, setat sa pastreze kerningul.
Suitcase?! Puah! Cel mai rau si mai buggy!
Ia puneti-l in carantina si incercati Font Explorer (care e si FREE!).
Mai intai: am inlocuit Suitcase Fusion cu LinoType FontExplorer - merge brici…
Apoi: TransType - toate fonturile PC TTF -> MAC TTF, fara nimic altceva prin FontLab…
GATA ... uraaaaa ... in sfarsit merge trasnet Acrobatul 8 ... deci e FOARTE BINE DE STIUT si pentru altii ... sa nu folosim fonturi direct de Windows ... chiar daca ele merg dar ingreuneaza ... facem o mica si foarte rapida conversie cu TransType
Dupa ce am facut cele zise mai sus ... la mine persista problema ... dar am rezolvat-o prin stergerea tuturor fonturilor din LinoType FontExplorer / Library si orice alt font care il detecta LinoType FontExplorer in afara de cele de sistem ... care oricum nu le poti sterge ...
Si eu foloseam inainte Suitcase ... adio programas de cacao ... cel putin variantele noi ... pe un PC am o varianta veche merge perfect mai bine ca cel de la Adobe ... dar varianta noua de OSX nu e buna de nimic ... greoi rau
e super OK si free ... LinoType FontExplorer
Mi-ati facut ziua fericita ... in sfarsit am rezolvat problema ... eram sigur ca nu e de la faptul ca am varianta “DEMO” la Adobe CS3 ... sau ca e de la update-uri ... am facut si updaturi si nici o problema acum
Multumesc IARU