nu mai intzeleg nimic ?!?!? tot verificand POWER la baterie din SYS PREF constat urmatoarele :
incarcarea a 18 : 6574 mAh
incarcarea a 19 : 6567 mAh
incarcarea a 20 : 6545 mAh
cind era cablul de la incarcator conectat imi arata 6567….acu pe baterie a ajuns la 6545
nu mai intzeleg nimic ?!?!? tot verificand POWER la baterie din SYS PREF constat urmatoarele :
incarcarea a 18 : 6574 mAh
incarcarea a 19 : 6567 mAh
incarcarea a 20 : 6545 mAh
cind era cablul de la incarcator conectat imi arata 6567….acu pe baterie a ajuns la 6545
CE SE INTIMPLA?
Mentionez ca sunt PITIC de MAC…
Dacă după circa doi ani ajungi la vreo 80 % din capacitatea originală, e bine. Dacă e mai jos, nu e bine. Fă calculul.
pai daca in coconut iti scrie 5500 la capacitatea originala,inseamna ca asa e,si eu la macbook am capacitate originala,5200mah,iar dupa 7cicluri am 5544mah,capacitatea ei creste in timp.
1) Orice baterie se f*te în timp. Inevitabil. Nu o mai descărcați șî încarcați doar de dragul de a vedea cifre că o f*teți mau mult.
2) De obicei doar o singură literă mare se pune la începutul propoziției.
Bateriile sunt incarcate mai mult decat pot “duce” ele astfel incat atunci cand cumperi un laptop statut pe raft ceva timp(chiar si nefolosita bateria se uzeaza) o sa ai o baterie noua.Destepti astia de la Apple !
sergiu,cum adica sa nu mai incarcam si descarcam bateria?de exemplu la ibook,eu asa am facut,l-am descarcat/l-am incarcat,si dupa 2 ani si jumate capacitatea bateriei respective este la 96 sau 97%,nu mai stiu exact,si la macbook am facut la fel,poate gresesc eu dar asa am inteles ca ar fi cel mai bine pt. viata bateriei