Carbon Copy Cloner 3.0
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cunoscutul program free de clonare (si nu numai) are o noua versiune. Aici.
Din ce aduce nou:

CCC 3.0 features a new interface designed to make the cloning and backup procedure more intuitive and more responsive. Users have better control over what gets backed up, and are provided with detailed information about the progress of their backup. In addition to general backup, CCC can also clone one hard drive to another, copying every single block or file to create an exact replica of your source hard drive. CCC’s block-level copy offers the absolute best fidelity in the industry!
Among the new features are:
- Support for block-level disk-to-disk clones.
- Synchronization built-in, not bolted on.
- Support for backing up across the network to another Macintosh.
- Advanced scheduling capabilities—Backup tasks can now be scheduled on an hourly, daily, weekly, or monthly basis, or you can indicate that a backup task should run when the backup device is attached (e.g. an iPod).
- CCC recognizes iPods specifically, allowing time for the iPod:iTunes synchronization to complete.
- The ability to drill down into folders to select exactly what gets copied and what doesn’t (you can drill down indefinitely).
- Built-in software update feature notifies you when updates are available.

Pe mine ma incanta penultima facilitate. Probabil ca o sa renunt la SuperDuper (cu toate ca am dat bani pe el).

In cu totul alta ordine de idei (dar nu mai deschid alt topic), Intel si altii a anuntat ca lucreaza la USB 3.0, ca va fi de pana la 10 ori mai rapid decat USB 2. Cablurile si conectoarele vor fi compatibile cu versiunile actuale.

[ Modificat: 20 Septembrie 2007 07:01 AM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Hm, nu sunt convins ca imi da ce vreau. Treaba aia cu selectatul a ceea ce se va copia e valabila doar pentru backup, ceea ce e banal.
Eu as vrea sa fac clone bootabile, dar sa pot selecta foldere / fisiere pe care procesul sa le sara (cum ar fi muzica, filme, chestii mari la care nu as renunta, dar nici nu m-ar durea daca le-as pierde). OK, rezultatul nu va mai fi o *clona*, dar intelegeti voi ideea.