sunt doar 2 jocuri care m-ar interesa… si la amandoua exista nota: “This game does not support the GMA950 integrated graphics card.” incep sa regret ca mi-am luat macbook… tks stiv!!!
io joc nfs underground2
nfs most wanted il pot deschide, vad filmuletele din intro dar cand intru in menu pt a incepe jocul, se duce draq…abia se misca.
nfs carbon nici nu se deschide
Ei!
Acum nu mai poate zice nimeni ca nu e rentabil un iMac pe birou.
Sunt si jocuri, in special pentru cei care sunt dependenti de asa ceva, iar pentru restul, cei care chiar lucreaza pe Mac si castiga bani buni de pe urma acestor computere, nu cred ca mai trebe sa va spun, nu?
Idea este ca acum isi poate dori oricine un AppleMacintosh acasa.
Jocuri
Office
WebDesign
GraficDesign
Etc.
Apropo care este al VII-lea joc, ca eu am numarat doar 6?
[ Modificat: 21 Septembrie 2007 07:50 PM de Eugen M. ]
EA sug, imho. Jocurile ruleaza prin “artificii”, nu au suport nativ afaik, iirc. Folosesc un wrapper, nu este cod nativ pentru *nix.
Talk about lazy ...
Pe Apple i-a cam durut în dos de jocuri, zice un boss de la Valve (Half Life, Counter Strike) într-un interviu. Încă una din situațiile în care “Apple knows better”?
PS: Se vede că sunt cam supărat pe Apple zilele astea, nu?
Credeam ca Jobs e un tip destept, dar se pare ca m-am inselat…
Ca dovada a aparut 1.1.1 pt. iPhone si in continuare se continua cu ignorarea dezvoltarii platformei de gaming pe OS X
Sunt curios cum o sa se ajunga cu politica asta. Personal tind sa cred ca Apple isi modifica incet structura de la open to user la closed developing.
Adik pana mea.. sa elimini din start suportul pt. 3rd party apps pe iPhone si lipsa unui cod de accelerare pt. jocuri.. e ilogic.
Asta poate in cazul in care vor sa faca din Mac o masina de Pro Apps, iTunes si Safari. Penal de-a dreptul..
Pe Apple i-a cam durut în dos de jocuri, zice un boss de la Valve (Half Life, Counter Strike) într-un interviu. Încă una din situațiile în care “Apple knows better”?
PS: Se vede că sunt cam supărat pe Apple zilele astea, nu?
Foarte suparat! Da’ stii vorba ‘te certi doar cu cel la care tii, ca cel la care nu tii iti este indiferent”