Pentru a evita situatii ca in acest thread, sugerez ca de acum inainte, tot ce se posteaza la sectiunea de networking sa contina si o schita / desen / poza / mazgalitura (acolo unde este cazul, evident). Pentru respectarea acestei reguli administratorii acestui forum ar trebui sa se gandeasca la un sistem de penalizari
Oamenii au nevoie de ajutor si se exprima in cel mai elocvent mod pe care il gasesc, dand din maini, scriind, desenand scheme. Astfel ei nimeresc gara din Praga, afla solutii la problemele lor si chiar reusesc sa seteze reteaua de acasa.
De aici, pana la a ii penaliza ca nu aleg modul de comunicare cel mai convenabil e ca si cum i-ai cere unui viitor inecat sa completeze formularul 418.2007.2.B daca vrea sa dea din maini. Desigur, daca nu respecta regulementul, pot fi penalizati.
“- să scrieți cât mai corect gramatical și ortografic și să nu folosiți TZ, SH etc sau prescurtări tip sms. Să nu abuzați de formatarea textului. e.g. bold, marimi exagerate, culori, etc.
Dacă doriți să fiți bine înțeleși, puteți folosi diacritice. Pentru a afla cum se folosesc acestea, vizitați secțiunea .RO a acestui forum!”
Dar eu unul consider ca pot intreba de retele si fara desen.
a/ sa le ia boii de la bicicleta
b/ sa le adauge un tag la avatar care sa spuna “eu nu stiu a desena, asta este vina mea”
c/ sa le faca mustrare publica pe prima pagina a macuser.ro
Super. Și ar mai fi de adăugat o măsură de pedeapsă pentru membrii mai vechi care nu răspund în trei minute la întrebări de genul…“Sal. Miam deskrkt Stapanul OOO varianta HD de pe torrentzi, dar f1lmul ar3 doar 172Kb, si nu mil deshkide nici un plaiR. C fak? d und iau shi io neste suburi pt var asta. Vreau rasp ASAP. Ms” Iar dacă respectivul user cu ștate vechi (fie el și administrator) recidivează iar sărmanul newbie trebuie să mai întrebe o dată după o așteptare îndelungată de cinci, uneori chiar zece minute… păi atunci BAN nenică.
Hi hi hi!
Pentru a evita situatii ca in acest thread, sugerez ca de acum inainte, tot ce se posteaza la sectiunea de networking sa contina si o schita / desen / poza / mazgalitura (acolo unde este cazul, evident). Pentru respectarea acestei reguli administratorii acestui forum ar trebui sa se gandeasca la un sistem de penalizari
Cu alte vorbe, să fie penalizați cei care pun întrebări neclare sau care nu descriu complet cazul sau…
Dacă fac așa (și mulți fac) se penalizează singuri, deoarece nimeni nu va putea răspunde. Dacă se exprimă greu, tot singuri se penalizează, poate își aduc aminte de orele de limba română.
Intr-un acces de dictatura, m-am gandit (e putin spus), mai demult, sa punem un link din ala reclama de la google si userii care nu dau 3 clickuri pe zi sa fie trecuti in rezerve… Dar acum ma gandesc ca in loc de banuri mai bine dam pedepse cu 1000 de clickuri pe reclama din locul de dat cu mausul sau ban… la alegere
Ce pacat ca macuser.ro e strict non comercial si non profit/venituri…
LOL
Ok, se pare ca propunerea mea a fost perceputa prost. Ma refeream la faptul ca atunci cand vine vorba de topologii, este mai greu sa le descri text. Ar merge un sistem de genul Calculator -> Swtich via en0, dar nu stiu cat de multa lume ar vrea sa-l foloseasca. Vroiam doar sa gasim o modalitate facila de a da raspuns promt si exact. Personal, chiar vreau sa ajut, dar imi este greu sa tot pun intrebari ajutatoare, cand de fapt interesul este al gigelului care pune intrebarea…
Eu zic ca ideea e buna, dar nu se poate impune prin regulament.
Cine chiar vrea sa fie ajutat (ca sunt multi care par ca vor altceva), va cauta sa fie cat mai clar. Cel mai bine ar fi ca atunci cand e neclar, sa fie rugat sa faca o schema.
Prefer ban decat 1000 de click-uri. Cel care ar fi penalizat cu 1000 de click-uri n-o sa respecte penalizarea si nu se va mai intoarce in comunitate doar pt. ca in baza de date scrie ca acel user tre’ sa faca 1000 de click-uri. Ca si paralela, un hot ar trebui inchis pe viata pentru fapta lui. Nu cred ca urmarim sa indepartam definitiv membrii comunitatii, ci doar sa le dam o perioada sa se gandeasca la ce-au facut, de ce au facut ce-au facut si sa nu mai faca alta data.