Modem internet Orange 3G+
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Valcea
Macuser din: 05.12.06

Cedez abon. orange internet 3G+

conectare: usb
soft: cu support pt mac
cost abon. lunar: 20 eur - cu posibilitatea sa fie modificat, dupa cum se doreste (mai sunt 2 abon. mai mici).

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.11.06

Sigur se poate pune abonamentul de 5euro pe el ? Vreau abonamentul ala cu zile incluse. Daca se poate, il iau eu. smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Mi s-a spus ca se poate. Doar ca, fiind abonament regresiv (mai mic) se percepe o taxa. Nu mai stiu exact cat este.. Eu sunt din VL. ca sa vi-l dau, trebuie sa ne intalnim, pt ca vi-l dau cu nr. si trebuie sa-l trecem pe numele dvs. Cum sugerati sa facem?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.11.06

Atunci e cam nasol cu taxa. smile

Credeam ca pur si simplu schimba abonamentul.

Sorry.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.08.07

intereseaza-te totusi cat e taxa…ca daca o fi 2 3 euri se merita….is 100 000 de lei…

Semnătură 

Vreau o minune…..crezi ca am nevoie?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.02.07

deci tu practic vrei sa cedezi abonamentul si sa vinzi modemul?
cu cat? sunt interesat.

Semnătură 

Catalin Olteanu
-photography and more-

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

taxa pt a trece la un abon mai mic este de 40 eur. sunt 3 tipuri de abon unlimited: http://orange.ro/abonamente-date/abo-internet-nelimitat-ro.html
modemul costa mult, dar si merita (mobilitate maxima si viteza ca cea de internet fix). daca e cineva interesat, dau modemul cu 25 eur impreuna cu abon. (avand in vedere ca taxa e mare pt ca sa se faca un abon mai mic).
Insa, pot sa-l pastrez ca varianta mobila si platesc taxa de 40 eur, ca sa mi-l fac mai mic, de 5 eur - ca sa am internet mobil cand plec de acasa. pana acum, pt mine, a fost varianta de conectare la internet, dar acum firma imi asigura si internet fix, de-asta ma gandesc sa-l dau. In fine, daca e cineva interesat, vorbim.

All the Best !