1 din 11
1
iPhone-uri 8G noi
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Imi trimite cineva din state un iPhone si ma gandeam daca vreti si voi. Le ia de 4G noi, fara contract si isi pune un fee. Le trimite in tara. N-am talente de negociator asa ca am scos doar la 550 dolari adica 390 de euro de bucata.

Vin noi noute in cutii sigilate. Ma gandeam sa las lista de inscriere deschisa pana vineri si apoi a zis ca mai dureaza 2 saptamani.

Eu imi iau unul, daca vreti scrieti aici.
Pentru macuseri pe care ii cunosc imi iau eu riscul sa raman cu ele, pentru restu, banii inainte de comanda. Nu va convine, foarte bine, nu oblig pe nimeni, nu acord garantii, nu dau factura, doar le iau de la destinatie si le dau mai departe. Si pentru intrebarile rautacioase, 50$ din cei 550 sunt ai mei, daca totul decurge cum trebuie. E prietena mea. Daca totutul nu decurge cum trebuie, eu o sa am de platit toata suma.

Imi rezerv dreptul sa ofer discounturi de 50$ cui vreau.

[ Modificat: 07 Decembrie 2007 12:33 AM de Administrator ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu expediez ramburs. Trimit prin posta doar celor care platesc in momentul comenzii, adica pana vineri.

Primul inscris e Kane. Primeste automat discountul de 50$. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

Si cum il ia fara contract?

As fi si eu interesat. aa si inca o intrebare, e unlocked?

[ Modificat: 23 Septembrie 2007 10:58 PM de cdnalsi ]
 Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Poate fi unlocked si desfacut sau sigilat in tipla, la alegere. Avand in vedere ca exista atata informatie pe internet si atatea freewareuri utile, eu am ales varianta: eu pun primul mainile murdare pe el WHAHAHAHA!

Iti zic imediat cum le ia, e la telefon acum, are mainile ocupate.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Okay asta am inteles, am vazut si eu softurile de unlock. Dar problema mea care a fost cand am fost in america era ca nu aveai CUM sa le cumperi fara plan-ul ala de 2 lei de la AT&T…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Gata am aflat.

Le ia cu 299 din magazin de la Apple, plus 200 taxa de intrerupere AT&T minus 100 discountul AT&T pentru firma bancara uriasa pein care sunt practic achizitionate (program de loialitate angajati, special deal, corporate chestie, nu stiu ce e) =400. Feeul ei si expedierea 100=500.

Acum stiu si eu stiti si voi.

O sa dau detaliile bancare pe PM celor interesati. Doar celor pe care ii aleg eu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Super!

Pana cand tre sa ma decid?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pana vineri (scrie de 2 ori mai sus) ar trebui sa ajunga banii in contul meu. Daca e la un ghiseu Raiffeisen, banii ajung instant. Daca e prin OP de la alta banca, stiu ca dureaza 1-2 zile, deci miercuri ar fi the safest bet.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

vreau 2 bucati. merci.

Semnătură 

Mac Pro - Dual Quad-Core 2.26Mhz / 18GB Ram / GTX 480

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Update, banii trebuie sa fie in dolari. Eu am cont de euro. Doar cazurile exceptionale o sa aiba transfer bancar.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am facut si eu comanda pentru unul.

(‘nca-v-aș, de abia aștept să vie!) shock

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, dar aproape tot timpul pe drumuri.
Macuser din: 01.04.07

As dori si eu 2 buc. Imi dai detalii de plata(nr. cont) si cum sa fac. Eu am cont in transilvania dar daca e nevoie trimit de la ghiseu de la raiff. Iti platesc cand le ai sau cum. Inca ceva adresa de dest. e timisoara. Vreo problema?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

rectific 1 (una) bucata.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

Recapitulare:
- 550$ cash in mana (ne intalnim in bucuresti sau la macuser meetingul de joi) sau exceptional in cont raiffeisen (mi-am adus aminte ca e cineva langa mine care are un cont in dolari cheese) daca primiti pe PM detaliile. Pana vineri, 28 septembrie.
- sigilate sau deblocate (de un angajat AT&T ca sa vezi ironie)
- livrare in Bucuresti in aproximativ 2 saptamani (20 de zile de azi). In tara doar prin curier, daca e o plata facuta pana vineri.

Va rog, nu mai trimiteti PMuri, va trimit eu PM cu detaliile dupa ce ma hotarasc cate comand.

Pana acum am comandat 6, maine dimineata aflu daca le-a cumparat deja.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Și eu unul please !
La fix a crăpat vechiul Motorola al soției mele smile
Ce păcat că eu trebuie să folosesc telefonul de servici cu wingoze confused Da’ o să m-il împrumute și mie nevasta că mă iubește LOL

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

Da-mi un pm cu contul si se rezolva. De trimis ar fi ideal prin curier. Referitor la deblocat nu stiu ce sa zic( am si eu pasarica cu ce-i nou sa fie sigilat dar nu prea stiu cat de greu se face). Any way sa fie sigilat. Astept.

1 din 11
1