Intrucat maine se schimba firmwarele si o sa treaca un timp pana o sa apara noul crack, fac ultima strigare pentru iFoane. Cine mai vrea cu FW 1.1.1, sigilate, la 650$ cu livrare in 2 saptamani sa se anunte pe PM cu nr de telefon si email.
Probabil o sa fie cumparate ultimele bucati maine si expediate tot saptamana asta.
Mai vin cele 8 si apoi cele 4 cumparate ieri si cu asta basta. Nu mai accept comenzi, nu mai aduc, nu stiu cand apare noul crack, nu stiu cum se unlock sau cum se activeaza.
12 oameni mai au treaba cu mine pe topicul de iPhone, pentru restul topicul este inchis.
Merci.
calda: au ajuns cele 8. O sa ma duc sa le ridic in seara asta. (macar 4, pana aduce stie el cine banii)
rece: Interdictia de 2 telefoane pe persoana e pe viata, adica nu poti sa iei azi si maine sa mai iei inca 2. De pe net se pot inca lua, dar vor fi 1.1.2. So, cei 4 sunt rugati sa se pronunte pe PM daca mai doresc iPhone in aceste conditii.
Pai eu o sa le iau inseara asta, dar mai tarziu cand se lasa traficul mai moale. Daca vrei sa faci o noapte alba, dar cu telefonul, tot ce trebuie sa faci e sa dai un telefon sa sa stabilim un punct si o ora de intalnire.
mai bine maine,ne auzim la un telefon si stabilim ce si cum,ca e vineri seara si toata lumea e obosita,cred…
si nici nu vreau pe fuga pt ca vreau sa “povestim” un pic despre el ca nu ma pricep.
pt o cartela vodafone ce serviciu de internet recomanzi pentru activare?sa stiu ce le cer astora.
Thx!
[ Modificat: 10 Noiembrie 2007 01:15 AM de cristi_tnt ]