Nu a ramas nici unul dintre cele 8 venite.
Urmatorul batch are pana acum 5 doritori (in ordinea numerelor de pe tricou): bobby (viitor macuser), mr.fred, kane, methodine, altero (nr. 2).
Daca mai vrea cineva iFoane 8G, FW v.1.1.2 la 650$, are banii potriviti (in dolari) si e dispus sa vina cu ei in Bucuresti la punct fix (PM detalii) cu ei, pana maine luni 12 nov, ora 10 pm, poate avea un iPhone in aproximativ 2 saptamani. Sigilat sau activat si deblocat, dupa preferinte.
Salut. Sunt nou in lumea Mac/Apple ( toate au un inceput ). In citeva zile trebuie sa-mi soseasca un Iphone. Din cite am citit pe acest forum , daca e versiunea 1.1.1 e cam nasoala situatia. Daca am bafta si e versiunea 1.0.2 poate cineva sa ma ajute cu decodarea? Sunt din Buc , dar ma pot deplasa si in tara. Din ce am citit pe Google pina acum , voi atzi parut mai “doctori” in ale Iphonului.
Multumesc anticipat
am cumparat deja unul cu 16 mil.
mai vreau sa cumpar unul. are cineva pe stoc? il cumpar imediat!!! rog contactati-ma pe PM (evident as vrea sa fie nou, deblocat etc)
Fara factura.
Cu o substitutie la pauza (a iesit altero2 si a intrat bogdan2), comanda de 5 bucati (FW1.1.2) are data probabila de sosire 30 noiembrie.
Acum strang pentru un nou batch. Sunt 3 comenzi deja, ar mai fi loc de 1-2 daca vreti. Comanda ar fi sambata, livrarea dupa alte 2 saptamani.
Aceleasi conditii: 650$ in dolari la comanda.