2 din 11
2
iPhone-uri 8G noi
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 12.10.05
huk - 23 Septembrie 2007 11:12 PM

Gata am aflat.

Le ia cu 299 din magazin de la Apple, plus 200 taxa de intrerupere AT&T minus 100 discountul AT&T pentru firma bancara uriasa pein care sunt practic achizitionate (program de loialitate angajati, special deal, corporate chestie, nu stiu ce e) =400. Feeul ei si expedierea 100=500.

Acum stiu si eu stiti si voi.

O sa dau detaliile bancare pe PM celor interesati. Doar celor pe care ii aleg eu.

De ce mai este nevoie sa se plateasca taxa de intrerupere?

Citez de aici: http://apcmag.com/7122/how_to_hack_and_iphone_and_get_it_to_work_in_australia_using_your_mac

“If you know someone in the US, you’re set—anyone can walk into an Apple Store and buy an iPhone with no requirement to sign up to a service contract.
You can also buy online via Apple.com as long as you have a US delivery address and phone number you can use on the order form.
You don’t have to sign up for an AT&T contract at the time of buying the phone at the Applestore—that’s supposed to be done via iTunes when you get home, which you obviously won’t do if you’re using the hack outlined below.”

Cu 400$ pot sa am aparatul cu 8 gigi, nu 4!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Luca: îți dau eu MÂINE 450$ să îmi aduci și mie un iPod de 8Gb cheese

550$ = 272£ -> cu 3£ mai mult decât un iPhone 8Gb din U.K. pe care puteam ruga pe cineva să m-il aducă dar deabia după 9 noiembrie.

Așa că mie îmi convine.

Și suntem amândoi off-topic.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

@ Luca: ai dreptate! Ai voie sa cumperi asa maxim 5 si platesti si taxe de NY 33.42$, dar da, ai dreptate. (cel putin asa cred, n-am nici o confirmare, poate ne zice cineva de acolo cum stau lucrurile?)
bai frate frate da branza e pe bani. uff… exact de ce imi era mai frica. Gogosi! Am ajuns la concluzia ca nu stiu ce unde le ia, zice ca de la AT&T direct cu firma, dar nu mai pot sa cred cu cat si cum.
“Prietena” mi-a comunicat ca n-are nici o importanta de cum si de unde: ca sunt 500 si asta e. Si ca poate sa ia cele de 8G si le va da in Romania doar cu 600 de dolari (426 euro), maxim 5 bucati.

In aceste conditii oricine se poate razgandi. Pretul ramane acelasi.

[ Modificat: 24 Septembrie 2007 05:32 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

cata complicatie nene..

stiti.. exista store.apple.com. dai comanda online si iti vine a 2a zi, asa cum mi-a venit si mie.
ce atata vraja cu intreruperi de abonamente si alte kkte.
eu sunt in state acum, si stiu cu ce se mananca. faza cu luatul din apple store merge si acolo. te duci, ceri telu, zici ca nu te intereseaza abonamentul ala de kkt de la at&t si gata.

vraja vraja vraja, si uite asa se duc banii vostrii pe “zvonurile” din .ro.

va zic eu cum sta treaba, fiindca sunt cel mai in masura :)
cine asculta bine, cine nu, sa plateasca 500 euro pentru un device. decodat.. poate

ganditi-va de 2 ori inainte sa aruncati cu banii aiurea :)

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator

Aetherius: Deci ești în state acuma și nu te oferi să cumperi iFoane ieftine la pretenii tăi macuseri ? Aaaaaaa…  mad

tongue wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 29.07.06

si cu garantia cum ramane ? ca ma indoiesc ca e universala.

Semnătură 

iMac Core Duo 1.83 Mhz, 2 Gb Ram
8Gb iPod nano 3rd generation

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu propun o chestie: cine are de dat sfaturi sau variante, sa o faca numai daca propune si ca ne aduce el/ea ifoanele, la un pret mai mic decat cel al lui huk, si prezentand cel putin tot atata incredere ca si huk.
Ca daca mai apar multe comentarii d-astea, mi-e ca se cacă huk in capul nostru si ramanem cu varianta de 600 €.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

eu nu am vreo problema cu toata treaba asta, hai sa tinem cont totusi ca pana o sa vina la noi mai dureaza.  Nu e cel mai reprezentativ exemplu, dar si la un film in avanpremiera costul este mai mare. Nimeni nu este obligat sa cumpere. Si chiar daca ar vrea sa faca o mica afacere, care este problema? Nu ii tin partea, nu sunt implicat, e doar punctul meu de vedere. Suntem mult prea obisnuiti sa umblam dupa cea mai buna oferta sau ca dincolo era mai ieftin.

Semnătură 

Mac Pro - Dual Quad-Core 2.26Mhz / 18GB Ram / GTX 480

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 24 Septembrie 2007 02:47 PM

Eu propun o chestie: cine are de dat sfaturi sau variante, sa o faca numai daca propune si ca ne aduce el/ea ifoanele, la un pret mai mic decat cel al lui huk, si prezentand cel putin tot atata incredere ca si huk.
Ca daca mai apar multe comentarii d-astea, mi-e ca se cacă huk in capul nostru si ramanem cu varianta de 600 €.

Întotdeauna se dau sfaturi nesolicitate, e cel mai ușor. Cel mai greu e cînd se cer sfaturi și nu se pot da.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator

Se duce azi in Store. Dau comanda pentru 7: 2 eu, 1 kane, 1 altero, unu psergiu, 2 mike.b de 4G.
Daca s-a razgandit cineva din astia acum e momentul sa sunati la telefon.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 13.09.07

vreau si eu 1 de 8 GB (decodat), astept detalii smile

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Aetherius - 24 Septembrie 2007 07:36 AM

si uite asa se duc banii vostrii pe “zvonurile” din .ro.
http://www.macuser.ro/index.php/forums/quotereply/66899/
va zic eu cum sta treaba, fiindca sunt cel mai in masura smile
cine asculta bine, cine nu, sa plateasca 500 euro pentru un device. decodat.. poate

ganditi-va de 2 ori inainte sa aruncati cu banii aiurea smile

Ma mananca mai mult ca n-a avut curajul persoana sa zica ca opreste 170$ ea comision, decat ca dau eu 500$ pe un iPhone.

Adica, da e mult, cine nu-si da seama, daca as fi gasit mai ieftin as fi luat mai ieftin. In Romania nu am gasit decat cu atat. Nu 500 de euro Aetherius, 390! Sa le vad eu cumparate si aduse si apoi o sa zic ca am gasit.
Poate m-am ambalat eu prea mult sperand ca totul e super curat si ca pot defalca cheltuielile in parti mici si usor de inteles. Cheltuielile sunt aceleasi, defalcarea e alta, tot usor de inteles. E mult, e putin? Fiecare alege si culege. Eu ma multumesc cu cele 2 pentru mine.

Oricum, psergiu si altero au avut dintotdeauna discountul de 50, doar ca n-o stiau. Ceea ce ma face pe mine sa ma simt bine. Foarte bine.

P.S. @Adico nu exista garantie. Bine ca stim de pe forumuri ca nu exista probleme hardware cu noul device, cel putin nu ca “I will not buy this Nano G1! It is scratched!”

[ Modificat: 24 Septembrie 2007 04:43 PM de huk ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
huk - 24 Septembrie 2007 04:27 PM

Oricum, psergiu si altero au avut dintotdeauna discountul de 50, doar ca n-o stiau.

YEAAAH !  LOL

huk - 24 Septembrie 2007 04:27 PM

“I will not buy this Nano G1! It is scratched!”

“Uh, no, no, no. This is a tobacconist’s.” raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator

Recapitulare 2:
4G 550$ (aproximativ 390 euro), comandate deja 7, revin cu detalii pe PM pentru ceilalti
8G 650$ (aproximativ 462 euro), nu stiu cate sunt disponibile, revin cu detalii pentru cei interesati maine.
Sigilate noi sau desigilate deblocate. Livrare in aproximativ 19 zile.
Plati cash pana vineri, sau exceptional in cont (trimit detaliile pe PM maine).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.03.07

Vreau si eu unul. As vrea unul de 8Gb. Daca insa nu mai sunt disponibile vreau unul de 4 Gb.
Daca se poate as vrea si o casca bluetooth pentru el. Asta de aici - http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=MA817LL/A - presupun ca se gasesc la aceleasi magazine? As vrea sa stiu cat ma costa in plus. Daca e foarte mult atunci as prefera versiunea de 4Gb + casca bluetooth.

Multumesc frumos si astept un raspuns pe PM. 

PS Daca cele de 4GB ajung mai repede - as prefera unul din ala.

2 din 11
2