Uhh, n-am stiut ca merge orice casca bluetooth cu iPhone. Stii tu asta sigur? E pe undeva vreo lista cu compatibilitati? Ca n-as da banii degeaba daca nu e necesar. Am un Jabra JX10 care a costat o gramada pentru privilegiul de a arata frumos.. si merge relativ decent.
Daca stie cineva zigur.. ziceti-mi si mie ca nu ma dau banii afara din casa:)
“Can I use my Bluetooth headset with iPhone?
iPhone is designed to work best with the Apple iPhone Bluetooth Headset. Most other Bluetooth headsets will also work with iPhone.”
ok. 70+ euro nu-s de ici de colo. Fara casca. Mi-as edita postul anterior dar n-am cum. Ramane fara casca, 1X8GB - cu aceleasi mentiuni: daca e mai rapid cu 4Gb sau daca nu mai sunt disponibile - unul de 4Gb.
Sper sa mearga Jabra mea. Chestia e ca eu conduc mult - si vorbesc la telefon mai mult decat vorbesc “liber” . Multumesc frumos inca o data.
Inca nu a luat batch-ul de 7 (primele). In Magazinele ATT zice ca nu mai erau in stoc.
Pana nu le ia, nu colectez bani de la nimeni, nici pentru 4 nici pentru 8. Deci probabil deadline-ul se va prelungi.
Puteti sa va mai inscrieti, nu e nimic pierdut. Toate vor veni in acelasi tip, si cele 7 si urmatoarele. Cand aflu ca sunt pe stoc si incepe sa cumpere, trimit detalii tuturor.