Sunt user nou pe romul acesta (si .... nu intamplator si NOU user de Mac) si ..... imi doresc si eu un iPhone de 8G.
NU vreau sa te deranjez cu PM insa ... spune-mi cum am putea proceda .... (momentan sunt plecat din tara .... dar cred ca pot face un transfer in contul tau - am un cont un USD - si asta, adica transferul, ar fi si prima mea incercare:) ). In tara s-ar putea sa ma intorc undeava pe la mijl lui Oct - sf lui Oct.
Deci ... ar mai fii unul pe lista ta .... si nu vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba.
Din nefericire prietena a cautat prin mai multe magazine si n-a mai gasit modelul de 4G.
Am intrebat daca poate sa cumpere cele 5 de 8G si astept raspuns.
Eu sunt (inca) hotarat sa-mi iau si asa, dar mai am un prieten in Londra care poate sa-mi trimita o singura bucata cand apar la O2 in noiembrie, asa ca am varianta de backup. Voi poate nu aveti si aveti alte surse mai rapide/mai ieftine.
So,
Cati dintre cei cu 4G vor cel de 8G?
In lumina noilor eveenimente firmware-ul va fi probabil 1.1.1 daca nu 1.0.2, amandoua fara crack inca, deci cine il vrea isi ia un risc ca cei de la Dev Team sa fie prosti si sa nu scoata noutati.
Din nefericire prietena a cautat prin mai multe magazine si n-a mai gasit modelul de 4G.
Eu sunt (inca) hotarat sa-mi iau si asa, dar mai am un prieten in Londra care poate sa-mi trimita o singura bucata cand apar la O2 in noiembrie, asa ca am varianta de backup. Voi poate nu aveti si aveti alte surse mai rapide/mai ieftine.
So,
In lumina noilor eveenimente firmware-ul va fi probabil 1.1.1 daca nu 1.0.2, amandoua fara crack inca, deci cine il vrea isi ia un risc ca cei de la Dev Team sa fie prosti si sa nu scoata noutati.
Am un iPhone 8G cu firmware 1.1.1 la vanzare : 1500 Ron
Daca cineva e interesat
So,
jerome2007, te rog deschide-ti topic separat in vanzari.
rog un admin (altul decat eu) sa stearga posturile respective. Nu mai inteleg ce confirma Aramis.
Ok, poate sa ia 5 de 8GB si sa le trimita chiar azi, cu EAT de 2 saptamani. Ia doar daca sunt firmware 1.0.2, astfel le putem folosi in tara.
Daca lista depaseste 5 cred ca poate lua si mai multe.
Confirmati pana acum: Aramis si Roxy.
P.S. Firmwarele “nu poate fi stiut decat la activare” zice un Apple Genius contactat telefonic. Eu zic ca cel mai probabil e ca aparatele sa fie cu 1 sau 1.02 ca nu cred ca le-au desfacut si resigilat azi-noapte. Si chiar daca ar fi 1.1.1. pana ajung in 2 saptamani o sa apara update de la Dev Team.
Oricum, in aceste conditii, sigilate direct din magazin, mai vrea cineva iFoane de 8G cu 650$?
Daca da, dati-mi raspuns aici si un PM cu un nr de telefon sa va dau detaliile.
Daca se fac 5 in 2 ore de acum, poate sa ajunga la compania de expediere si sa le trimita chiar azi.