2 din 2
2
Lamuriri AirPort Express Station
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
huk - 24 Septembrie 2007 12:25 AM

N-am fost eu atent o secunda si cred ca te-am incurcat un pic:
Airport Express cu airtunes si imprimanta wireless doar B sau G.
Airport Extreme fara aitunes, cu imprimanta si HDD wireless, BG si N.

Express e mica ca un alimentator de MBP, Extreme e mare si patrata ca un Apple TV.

USB hub e orice hub de USB 2 noname de 20-25 lei de la orice vanzator de calculatoare.

Din cate am citit in Airport Extreme intra doar un singur hub USB cu numai un HDD si o imprimanta. Eu am Express si merge doar o imprimanta conectata direct.

huk tu ai reusit printr-un hub usb sa atasezi un HDD la Airport Express ?
stiam ca doar imprimanta este suportata

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
silvestro2in1@yahoo.com - 25 Septembrie 2007 12:58 AM

huk tu ai reusit printr-un hub usb sa atasezi un HDD la Airport Express ?
stiam ca doar imprimanta este suportata

Nici tu n-ai fost atent o secunda. Cu hub USB merge doar Airport Extreme.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu ca nu am fost atent, nu am reusit acasa cu al meu AE, si am crezut ca se poate face ceva artificiu tehnic sa mearga
mersi de clarificare

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 29.09.07

O intrebare: daca de la net providerul meu pot conecta doar un ip, prin airportul asta, ei mai detecteaza si restul ipurilor la care dau eu net sau nu?
Ca mai am computere in casa pe care mai vor si ceilalti membri ai fam sa intre pe net, si cum am doar pt un ip, ar trebui sa-mi mai fac un abonament.
Asa as iesi mai ieftin plus ca am mobilitate in toata casa.

Semnătură 

Mac Book Pro 15” 2.4 Ghz (2008)
iPod Touch first gen 16 Gb
iPod Nano 4 Gb

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu mai trebuie nimic. Fiecare prieten sau membru de familie poate sa se lege pe Reteaua ta wireless fara nici un alt abonament suplimentar. Tu doar sa le dai parola daca ai setat vreuna, daca nu se pot lega si trecatorii de pe strada la internetul de la tine

Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Raresh - 30 Septembrie 2007 06:16 PM

O intrebare: daca de la net providerul meu pot conecta doar un ip, prin airportul asta, ei mai detecteaza si restul ipurilor la care dau eu net sau nu?
Ca mai am computere in casa pe care mai vor si ceilalti membri ai fam sa intre pe net, si cum am doar pt un ip, ar trebui sa-mi mai fac un abonament.
Asa as iesi mai ieftin plus ca am mobilitate in toata casa.

da

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

2 din 2
2