Noi MacBook-uri in curand?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

site-ul asta: http://9to5mac.com/apple-to-release-new-aluminum-macbooks-7456543 zice ca Apple se pregateste sa lanseze noi MacBook-uri cu carcase de aluminiu ca la MacBookPro si mai subtiri decat acestea. Oare cat de repede vom vedea pe piata asa ceva? Si oare va schimba Apple placa video de pe MacBook?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Probabil ca solutia video va fi tot Intel integrata, cum ar fi X3500. Daca vin pana la Craciun probabil vor fi cu Santa Rosa.

Am auzit ca se pregateste si o noua gama sub Macbook de 10-12” si fara unitate optica.
http://9to5mac.com/no-dvd-in-the-new-macbook-253453425

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Amandoua link-urile se refera la acelasi produs,un subnotebook fara unitate optica se pare,si de 10” sau 12”,carcasa de aluminiu(negru sau argintiu,culorile de la ipod classic),sunb numele de MacBook Slim,inca nu sunt mai multe detalii,un update la macbook este asteptat tocmai in primavara,cat despre acest subnotebook se pare ca apple de mult incearca sa lanseze asa ceva,dar a tot fost amanat(iphone,leopard,ipod-uri noi)unii ziceau ca este posibil sa fie lansat in octombrie cu Leopard-ul.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

daca le scade preturile, eu imi cumpar unu, aia e clar. de-abia astept!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

daca le scade pretu sa te gandesti bine ca cine stie ce compromisuri au mai facut, ca displayu la iMac-u nou

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu cred ca ies la un pret tocmai mic,in general subnotebook-urile sunt scumpe,iar steve jobs nu a facut in viata lui ceva ieftin,cred ca daca lanseaza apple modele astea,tot macbook-ul ramane cel mai ieftin

compromisuri,unul ar fi lipsa unitatii optice(desi nu este tocmai un compromis este dat la o parte pt spatiu),sincer eu nu inteleg de ce tot zice lumea ca imca-ul de 20” are display-ul prost,pt. ca imac-ul nu este un calculator facut pt. profesionisti,iar un “muritor de rand” nu este deranjat de display-ul actual,eu zic ca pur si simplu cei de la apple delimiteaza linia pro de cea consumer,poate gresesc,dar eu asa vad lucrurile

[ Modificat: 25 Septembrie 2007 12:26 AM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

sa ma lasati in pace cu ecranul nou de la imac ca e bun. trebuie sa fii inginer de grafica ca sa vezi diferente. eu nu am cumparat mac-ul ca sa numar pixelii sau sa masor daca totul e perfect.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

corect,asta zic si eu

Semnătură