1 din 2
1
Nu inteleg…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

Care este rolul acestui anunt?

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/747/

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Here we go again :(

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Am introdus o noua regula care spune ca nu se mai accepta cereri de stergere a conturilor. Am facut ultima exceptie cu Alex Cioba. Am anuntat acest lucru, pentru ca in momentul in care sterg pe cineva si mesajele lui, discutiile la care a participat isi pot pierde sensul, din cauza lipsei mesajelor. Este si motivul pentru care nu se mai accepta stergeri de conturi.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Nick Tiloi - 21 Ianuarie 2006 07:52 AM

Care este rolul acestui anunt?

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/747/

E cam criptic, e drept, il vor intelege unii, altii nu. Acuma drept e ca, daca un anume user vrea sa fie dezactivat / sters, nu pricep de ce sa nu fie sters, daca asa vrea el / ea.

Ei, tocmai cand trimeteam mesajul de mai sus, a aparut si mesajul lui Tudor. Da, e un argument. Totusi, daca un anume utilizator insista sa fie sters, asta e. Mai vedem, mai analizam…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si in plus, am vrut sa anunt ca Alex mi-a cerut insistent acest lucru (desi am refuzat la inceput), pentru a nu se crede ca l-am sters eu din proprie initiativa.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 

E cu doua taisuri. In principiu, administratorul poate sa faca ce vrea el si gasesc normal acest lucru. Dar mai sunt si alte posibilitati, de exmplu sa fie sterse automat acele conturi care nu sunt accesate timp de 30 de zile… Scurt pe 2. Nu stiu daca e posibil lucrul asta dar… s-ar evita discutiile in contradictoriu.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

eu as pune linistit vreo 3 luni in loc de 30 de zile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
macmanro - 21 Ianuarie 2006 04:48 PM

E cu doua taisuri. In principiu, administratorul poate sa faca ce vrea el si gasesc normal acest lucru. Dar mai sunt si alte posibilitati, de exmplu sa fie sterse automat acele conturi care nu sunt accesate timp de 30 de zile… Scurt pe 2. Nu stiu daca e posibil lucrul asta dar… s-ar evita discutiile in contradictoriu.

30 de zile e prea putin, mai pleaca omul la munte, la mare, peste hotare sau, pur si simplu, nu are chef de macuser 4-5 saptamani. o stergere automata dupa 90 de zile, daca nu se logheaza niciodata in acest rastimp, mi se pare rezonabila. evident, se poate re-inregistra oricand, preferabil cu acelasi nume dar asta este o alta chestiune.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

si care ar fi motivatia? eu nu as sterge nici un cont decit cu motive foarte intemeiate…

dar cred ca putem sa discutam toate aceste lucruri atunci cind ne intilnim fata in fata wink

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 21 Ianuarie 2006 05:27 PM

si care ar fi motivatia? eu nu as sterge nici un cont decit cu motive foarte intemeiate…

dar cred ca putem sa discutam toate aceste lucruri atunci cind ne intilnim fata in fata wink

nici eu nu văd motivația, încercam doar să argumentez că o ștergere automată după 30 de zile e aiurea, una după 90 de zile ar avea ceva noimă, dacă se vrea așa ceva. nici eu nu cred că trebuie șterși macuserii înregistrați, chiar dacă nu se logheaza luni de zile. e de discutat ce trebuie făcut dacă cineva insistă să fie șters… păi dacă omu’ insistă să fie șters, de ce să nu fie șters ?! o să fie 3xx macuseri minus unu, doi.. eu cred că, oricum, nr de macuseri înregistrați va crește constant.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am dat un exemplu’. Sau hai cu un sondaj si sa votam… ca e democratic. Iar la intalnirea din 28 sa se hotarasca. Degeaba o sa fim poate si 500 (inregistrati) atata timp cat numai 10 - 20 ...30% vor fi implicati in discutiile de aici.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

S-a mai discutat asta. Nu se va sterge nici un cont. Cine se inscrie nu e obligat sa participe la discutii. Nu e corect ca oamenii sa apara si sa dispara cum vor ei, lasand discutiile ca un svaiter, pe principiul “dau si fug”. Mai mult, in timpul “furtunii” care tocmai s-a incheiat, am ajuns la concluzia ca posibilitatea de a edita mesajele proprii poate naste tot felul de ciudatenii. M-am trezit ca replicile mele erau date unor mesaje care nu mai existau, lasandu-ma sa par eu cel nebun in toata chestia asta. Am vazut forumuri pe care nu se pot edita mesajele; iau si eu in considerare introducerea acestei restrictii.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ăia de la Apple Discussions lasă mesajul editabil de către autor doar primele 15 minute. După care - zdrang! Și îmi pare că are sens; oricum, cel mai bine ar fi dacă mesajul ar deveni ne-editabil după ce a mai apărut altul după el.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, asa e… cu toata cearta aia, ma intreba unul pe private ca de ce m-am luat de Alex Cioba, ca ce mare lucru a zis… Cand ma uit, mesajul lui Alex era sters, si ramasesem eu cu scandalul. A trebuit sa rad tot topicul.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Tudor - 21 Ianuarie 2006 11:52 PM

Cand ma uit, mesajul lui Alex era sters, si ramasesem eu cu scandalul.

... Si eu. De aia am profitat ca mi-am putut edita mesajul ca sa semnalez faptul ca Alex Cioba si-a sters cea mai mare parte din mesaj si sa fac un rezumat a ceea ce spusese el. Oricum, mai bine ca ai ras tot!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 21 Ianuarie 2006 11:43 PM

S-a mai discutat asta. Nu se va sterge nici un cont. Cine se inscrie nu e obligat sa participe la discutii. Nu e corect ca oamenii sa apara si sa dispara cum vor ei, lasand discutiile ca un svaiter, pe principiul “dau si fug”. Mai mult, in timpul “furtunii” care tocmai s-a incheiat, am ajuns la concluzia ca posibilitatea de a edita mesajele proprii poate naste tot felul de ciudatenii. M-am trezit ca replicile mele erau date unor mesaje care nu mai existau, lasandu-ma sa par eu cel nebun in toata chestia asta. Am vazut forumuri pe care nu se pot edita mesajele; iau si eu in considerare introducerea acestei restrictii.

E și asta o idee. Eu zic că gata, pierdem prea multă vreme cu chestiunea asta, sînt lucruri mai arzătoare la ordinea zilei, stimabililor, cum ar fi părerile, ideile, sugestiile pentru 28 ianuarie, la un an de la prima întîlnire. Idei despre cum să arate site-ul de asemenea. Asociație: da sau nu și cine ia taurul de coarne (nu țin neapărat, am mai făcut o asociație, mai mult pe hîrtie…) etc. etc.

Semnătură 

1 din 2
1