Am un MacBook la care modulul Bluetooth inceteaza sa functioneze din cand in cand.
Cand nu mai functioneaza, OS X se comporta ca si cand modulul nu ar exista (sus in meniu zice “Bluetooth: not available”, in “System Profiler” dispare de pe bus-ul USB). Uneori isi revine dupa 5 minute, alteori dupa cateva ore.
Cat timp modulul nu functioneaza OS X logheaza in system.log, la fiecare doua secunde:
Sep 24 16:27:01 cdc-2 kernel[0]: USBF: 570.875 AppleUSBHubPort: Port 1 of Hub at 0x7d000000 reported error 0xe00002ed while doing set feature (resetting port)
Laptop-ul e in garantie dar procedura de schimbare e greoaie (ar dura in jur de o luna daca o incep maine, fara garantia ca problema se va repara).
Am un MacBook la care modulul Bluetooth inceteaza sa functioneze din cand in cand.
Cand nu mai functioneaza, OS X se comporta ca si cand modulul nu ar exista (sus in meniu zice “Bluetooth: not available”, in “System Profiler” dispare de pe bus-ul USB). Uneori isi revine dupa 5 minute, alteori dupa cateva ore.
Cat timp modulul nu functioneaza OS X logheaza in system.log, la fiecare doua secunde:
Sep 24 16:27:01 cdc-2 kernel[0]: USBF: 570.875 AppleUSBHubPort: Port 1 of Hub at 0x7d000000 reported error 0xe00002ed while doing set feature (resetting port)
Laptop-ul e in garantie dar procedura de schimbare e greoaie (ar dura in jur de o luna daca o incep maine, fara garantia ca problema se va repara).
Ati mai vazut asa ceva?
Nu am văzut, doamne ferește, la mine merg brici toate mac-urile cu bt încorporat. Pare cestie de contact, asta mi s-a întîmplat la memorii și la airport, contact prost, pur și simplu. Se desface și se vîră bine în mufă. Fiind la garanție, eu zic să te duci cu el de unde l-ai luat, dacă faci o boacănă, pierzi garanția. Dacă trebuie schimbat, trebuie. Dacă nu trebuie, nu văd de ce te agiți precum muierea cu drobu de sare din poveste.
[ Modificat: 25 Septembrie 2007 02:26 AM de Cattus Thraex ]
Dacă nu trebuie, nu văd de ce te agiți precum muierea cu drobu de sare din poveste.
Ma agit pentru ca nu-mi convine sa ma plimb la garantie pe timpul meu, in conditiile in care lumea la service nu e foarte convinsa ca rezolvarea problema se poate obtine prin urmarea unei proceduri anterior incercate.
Dacă nu trebuie, nu văd de ce te agiți precum muierea cu drobu de sare din poveste.
Ma agit pentru ca nu-mi convine sa ma plimb la garantie pe timpul meu, in conditiile in care lumea la service nu e foarte convinsa ca rezolvarea problema se poate obtine prin urmarea unei proceduri anterior incercate.
daca schimbarea modulului bluetooth impreuna cu logic board-ul nu garanteaza disparitia problemei, atunci pasul urmator si logic, este schimbarea intregului sistem… trebuie doar sa fii hotarit si sa te misti in timpul cit ai garantie pentru sistemul cumparat
@psergiu - dap, stiu si eu de thread-ul ala si stiu si oamenii de la garantie.
de unde si posibilitatea ca schimbatul modulului BT si logic board-ului sa nu rezolve problema. :-(
@psergiu - dap, stiu si eu de thread-ul ala si stiu si oamenii de la garantie.
de unde si posibilitatea ca schimbatul modulului BT si logic board-ului sa nu rezolve problema. :-(
Ai ajuns la vorba mea, deși păreai iritat inițial: sigur că e un anume disconfort, nimănui nu-i convine să aibă scula o hibă, dar de aia e garanție. Nu se rezolvă astfel, atunci mac nou, nu e treaba ta. Componenta BT nu e chiar un simplu șurub, face parte din punctele nodale ale mașinăriei.
de unde si posibilitatea ca schimbatul modulului BT si logic board-ului sa nu rezolve problema
Post-ul meu de deschidere a thread-ului a fost dupa ce am fost la garantie cu laptop-ul, unde mi s-a explicat ca dureaza doua saptamani comanda pentru replacement modul bluetooth si inca doua saptamani pentru logic board (in total o luna).
Iritarea mea nu provine din problemele in garantie, astea is de inteles, ci din lipsa totala a pieselor de schimb de pe stoc.
In conditiile astea pot sa cumpar la fel de bine de la EMAG pentru ca cei 2 reselleri Apple (exclud IRIS, cu astia n-am avut inca placerea) isi pierd singura ratiune pentru marja mai mare, si anume garantia bine executata.